Viralno

Ovaj mladić je htio okončati svoj život, a kad je vidio što njegov pas drži u ustima, rasplakao se

Dvadesetpetogodišnji Byron ostao je bez posla i djevojke, zbog čega je pao u tešku depresiju. Činilo mu se da je u bezizlaznoj situaciji i nikako nije mogao pronaći nadu i motivaciju kako bi nastavio svoj život.

Pošto drugog načina za izlaz iz patnje koja ga je obuzimala svakog dana nije mogao pronaći, jednog dana si je odlučio oduzeti život.

Spustio se u prizemlje kuće kako bi napisao obitelji oproštajno pismo i privezao je omču. No, kad je završio s tim, ugledao je svog psa i najvjernijeg prijatelja Gea kako u svojim ustima drži konop kojim se planirao objesiti.

Isprva je Byron pomislio da se Geo želi samo igrati. No, kad je pokušao uzeti konop Geu, Geo ga jednostavno nije htio pustiti. Kad je konačno uspio otrgnuti konop iz Geovih usta, na više mjesta je bio poderan.

Tad je shvatio o čemu se zapravo radi. Zbog ovog divnog psa, Byron se predomislio. Ipak je shvatio da vrijedi živjeti i krenuo je na terapije kako bi pobijedio depresiju.

Par mjeseci kasnije Byron se suočio s još jednom nesretnom viješću, Geu je dijagnosticiran rak uslijed kojeg je uginuo.

U čast svom psu i divnom prijatelju, Byron se trudi svakog dana živjeti sretnim i ispunjenim životom. Da nije bilo Gea, on danas ne bi bio živ i duguje mu život.

Pogledajte video i podijelite ga s prijateljima:

To Top