Viralno

Pas i mačka zajedno odgajaju mačiće. Pogledajte ovu slatku ljubav između kućnih ljubimaca!

Suzie je ženka boksera koja je bila prvi kućni ljubimac kojeg je Kelly imala. Iako je oduvijek bila ljubiteljica isključivo pasa, pažnju joj je privukao slijepi i napušteni mačak koji nosi ime Kushi. Nakon što je posvojila Kushija, odmah je primijetila kako se slaže sa Suzie. Budući da je Kushi bio slijep, bio je jako bojažljiv, ali kada je upoznao Suzie, postao je gotovo nerazvojan s njom i izgradio je svoje samopouzdanje.

Nakon toga, Kelly je odlučila posvojiti još nekoliko mačića, a nije ni slutila da će tako stvoriti pravu malu obitelj u kojoj će Suzie i Kushi biti kao roditelji malenim mačićima. Oni su odmah po usvajanju pronašli roditeljske uloge u Suzie i Kushi, a sve to možemo vidjeti i u videu. Pogledajte preslatki suživot ovih kućnih ljubimaca:

Prvi od novih posvojenih mačića nosi ime Sunny, a baš kao i Kushi, odmah je postao jako privržen za Suzie. S vremenom je isti odnos mačić ostvario i s Kushijem, a sada se više ne ponaša kao da je njihov potomak, već im pomaže prilikom udomljavanja novih mačića. Kako ova prava mala obitelj postaje sve veća i veća, tako se i njihovi međusobni odnosi razvijaju na najljepši mogući način, a na sreću, svemu možemo svjedočiti zahvaljujući videima koji su postavljeni na raznim platformama.

Ako mislite da bi ovaj video mogao nekoga razveseliti, raznježiti ili nekome uljepšati dan, podijelite ga i proširite barem djelić ljubavi kakva vlada u njemu!

To Top