Viralno

Pogledajte zašto ova ptica ljubiteljima Harryja Pottera vraća vjeru u magiju!

Knjige i filmovi o Harryju Potteru gotovo su nezaobilazna tematika, posebice kod onih nešto mlađih osoba. Svi koji završe s nekim od spomenutih djela o mladom čarobnjaku barem na trenutak požele da magija postoji i da mogu osjetiti dio nje. Iako se u videu koji donosimo ne radi zaista o pravoj magiji, u ljubiteljima serijala koji smo spomenuli probudila je takav osjećaj. Pogledajte o čemu se radi:

Za one koji iz nekog razloga ne znaju, ptica na videu pjevuši tematsku pjesmu iz filmskog serijala o Harryju Potteru, a video je postavljen na YouTube prošloga tjedna. Vrlo vjerojatno će u jednom kratkom roku postati viralan na toj mreži, a jasno je i zašto. Međutim, njegov je original prvobitno postavljen na Instagram gdje je već premašio brojku od nevjerojatnih 20 milijuna pregleda.

Radi se o jednom rijetkom talentu kojem ne možemo svjedočiti baš svakoga dana. Video je na Instagramu postavila osoba s korisničkim imenom “@farijuana_”, a i inače objavljuje različite zanimljive uratke s pticom koja voli pričati. Mnogi su se složili da je apsolutno najbolji dio ove ptice koja pjevuši tematsku pjesmu filma Harry Potter kada usred pjevušenja uzima dubok dah kako bi mogla nastaviti sa svojom najdražom aktivnošću.

Famozna pjesma o kojoj je riječ inače nosi ime “Hedwig’s Theme”, a zanimljivo je da je Hedwig upravo ime bijele sove iz filma koja, između ostalog, na početku prvog dijela i donosi pismo Harryju Potteru u kojem stoji kako je primljen u čarobnjačku školu Hogwarts!

Iako je riječ o pukoj slučajnosti, ljubitelji magije sasvim sigurno će zavoljeti ovaj video kada im ga pokažete.

To Top

Prije nego što nas napustite...