Viralno

Poštar ugledao uznemirenog dječaka na ulici, a onda otkrio zastrašujući prizor u kući

Poštar Stephen Garofalo zapazio je uznemirenog dvogodišnjeg dječaka na ulici, a kad je ušao u njegovu kuću zatekao ga je zastrašujuć prizor.

Stephen Garofalo je poštar koji dostavlja poštu u New Jerseyu već godinama. Garofalo se smatra vrlo važnim dijelom zajednice kojoj dostavlja poštu i svatko ga zna po imenu. Kad je primijetio neobično ponašanje dječaka, znao je da mora brzo reagirati i tako postao heroj.

Jednog dana, dok je u jutarnjim satima dostavljao poštu, uočio je dvogodišnjeg dječaka izvan svog doma. Dječak je izgledao uznemireno, a kako je poznavao Garofala, došao je do njega i pokazao mu prstom na kuću.

Garofalo je zazvao majku, no nitko se nije javljao. Tada je ušao u kuću.

Stephanie Wilson, djetetova majka, ležala je u nesvijesti na podu. Garofalo je odmah nazvao hitnu i tražio od njih da požure. Provjerio je znakove života i postavio Stephanie u bočni položaj. Kad je učinio sve što je mogao, obratio se dječaku i objasnio mu kako će sve biti u redu.

Hitna pomoć je nedugo nakon stigla te su bolničari uspjeli oživjeti majku. Ubrzo su otkrili da se Stephanie onesvijestila zbog reakcije na nove lijekove i liječnici su joj promijenili terapiju.

Ubrzo se susjedstvo počela širiti vijest o Garofalovom djelu. Ljudi su ga prozvali herojem i čestitaju mu kad god ga vide. On je ostao skroman i rekao: “Moja je majka uvijek govorila da trebamo pomoći ljudima u nevolji. I to je jednostavno to”.

Pogledajte video i podijelite ga s prijateljima:

Vrh

Prije nego što nas napustite...