Viralno

Spasili su klokana iz vode, a zatim se rukovao s njima u znak zahvale. Pogledajte video!

Nadamo se da ne moramo posebno napominjati da ako ikada sretnete neku životinju u nevolji, pokušate pomoći ili pozovete nekoga tko bi znao kako to učiniti. Junaci našeg videa, kao što možete zaključiti po naslovu, dolaze iz Australije, a oni su uočili klokana koji stoji u vodi. Znajući da ova životinja nije baš vješta u vodi, bilo je jasno da joj treba pomoć kako bi iz nje izašla. Dva su se čovjeka tako odlučila ući u vodu ne bi li pomogli klokanu, a u tome su i uspjeli. Pogledajte kako na videu:

Na kraju istog videa možemo vidjeti i situaciju koja je ovaj video učinila viralnim i skupila mu više od 11 milijuna pregleda samo na YouTubeu. Klokan je prvobitno bio uplašen i to je potpuno razumljivo. Mislio je da mu ljudi žele nauditi te se isprva malo otimao, ali kasnije je shvatio što se događa i bio je vidno zahvalan. Prvo je stisnuo ruku trećem muškarcu koji je došao pomoći dvojcu koji smo spomenuli kako bi ga iznijeli iz vode, a zatim je odlučio stisnuti ruku još jednom od svojih spasitelja.

Nakon što mu je dao ruku, odlučio je i prisloniti svoju glavu uz nju te je odmah postalo jasno da mu se zahvaljuje, a u videu čujemo i snimatelja kako kaže isto. Ako volite životinje i lijepa djela koja neki od nas vole činiti, ovaj video bi vam se trebao svidjeti. Također, ako znate još nekoga tko ih voli, svakako ga proslijedite jer će se i toj osobi on zasigurno svidjeti.

To Top

Prije nego što nas napustite...