Viralno

Vlasnica je prosula pepeo uginulog psa, kasnije je na slikama primijetila njegov zadnji pozdrav

Za pse se uistinu ne kaže bez razloga da su čovjekov najbolji prijatelj. Svojom pozitivnom energijom i vjernošću uvuku nam se duboko pod kožu pa rastanak i posljednji pozdrav bude vrlo težak te se osjećamo kao da smo izgubili najboljeg prijatelja i člana obitelji.

Ashley Lang imala je zlatnog retrivera. Njegovo ime je bilo Wagner i dugi niz godina su bili nerazdvojni, no nakon 12 godina nažalost došao je trenutak za rastanak. Ashley je osjećala veliku prazninu u sebi kada je njen pas Wagner uginuo. Odlučila je njegov pepeo prosuti po parku u kojem su provodili puno vremena zajedno, kako bi bar nekako zauvijek ostao na mjestu koje su toliko voljeli.

Na prosipanje pepela išla je s prijateljicom koja ju je slikala na njenom posljednjem pozdravu s voljenim ljubimcem. Na prvi pogled su to bile obične fotografije, no onda su primijetili jednu sliku na kojoj je pepeo bio u obliku psa koji skače. Možda je to bio Wagner koji se također htio još jednom pozdraviti sa svojom vlasnicom s kojom je proveo cijeli svoj život.

Vrh

Prije nego što nas napustite...