Viralno

Žena poludila! Ovaj zagorac se tako napio da se pitamo kako je došao traktorom doma

Još jedna pijana epizoda iz Hrvatskog Zagorja pod nazivom: “Gde si se tak našajbal?”. Nije nikakva tajna da su Hrvati skloni opijanju, a Zagorci pak u tome prednjače. Barem ako je suditi po brojnim dostupnim video snimcima koji pristižu sa zagorskih brega.

Ovaj mrtav pijan Zagorac oduševio je društvene mreže i u tren oka postavio viralni hit. Poznato je da se blam širi brže od svjetlosti. Ništa nije zanimljivije nego gledati tuđu bruku. Simpatičan Zagorac iz Novog Marofa toliko je duboko zavirio u čašicu dobre kapljice da nije bio u stanju samostalno napustiti traktor. Svaki takav “veseljak” brzo se pretvori u “drvenu Mariju” i završi u prvoj grabi. No ovaj mrtav pijan Zagorac rođen je pod sretnom zvijezdom pa su mu u pomoć priskočili supruga i još jedan muškarac.

A kako je točno izgledala akcija izvlačenja ovog Zagorca s traktora i ulazak u kuću saznat ćete ako pogledate ovaj smiješan video klip. Ovo pijanstvo Zagoraca će pratiti cijeloga života s obzirom na to da je sve uredno dokumentirano video zapisom. Pretpostavlja se da je video snimio i u promet pustio netko blizak našem “veseljaku”. Na kraju nam ne preostaje ništa drugo nego da ga i mi radoznalo upitamo: “Gde si se tak našajbal?”. No nemojte očekivati da ćete puno saznati.

Spremni za internet upoznavanje? Svratite na najveći hrvatski chat!

Screenshot of geek.hr
Vrh

Prije nego što nas napustite...