Tip dana: Hrvatska – Maroko (Nogomet, Subota, 17.12.2022.)

Danas će Hrvatska odigrati svoj zadnji susret na Svjetskom prvenstvu, a protivnik je dobro znani Maroko. Ta utakmica počinje u 16 sati, a prijenos će joj biti dostupan na HTV-u te bi se mogao pronaći u nekoj od hrvatskih kladionica online.

Hrvatska

Hrvatska je još jednom na pragu osvajanja medalje na Svjetskom prvenstvu što je nevjerojatno postignuće. Međutim, nekako se čini da jako teško dolazi u izglednu priliku za postići pogodak i to je najveći problem. Posebice je to teško protiv Maroka koji se sjajno brani i vidjet ćemo hoće li Dalić pronaći recept kako zabiti ili ćemo gledati još jednu dosta neefikasnu utakmicu Hrvatske koja bi mogla ići u produžetke.

Maroko

Maroko definitivno želi osvojiti svoju prvu medalju ikad na Svjetskom prvenstvu, a imaju jako velike šanse za time. Sjajno igraju cijeli turnir, a protiv Francuske su pokazali da se mogu nositi i s najvećima. Hrvatskoj neće biti lako, baš kao što joj nije bilo lako i u prvoj utakmici na natjecanju koju su također igrali protiv Maroka. Vjerujemo da će ovdje još jednom biti malo golova, a moguće je i da opet vidimo rezultat 0:0.

Tip

Naš tip dana za ovu utakmicu bit će upravo da ćemo na njoj vidjeti manje od 2.5 golova. Ne vjerujemo da ćemo gledati neku ludo efikasnu utakmicu tako da bi vidjeti maksimalno dva gola trebao biti jedan jako izgledan ishod. Kvota je poprilično velika na manje od 2.5 golova i vjerujemo da se stoga isplati odigrati je.

Hrvatska – Maroko
Vrijeme: 16:00h
Tip: Manje od 2.5 golova
Kvota: 2.00
Kladionica: Favbet

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.