Tip tjedna: Aston Villa – Bayern (Nogomet, Srijeda, 02.10.2024.)

Danas ฤ‡e u Ligi prvaka u nogometu, Bayern u goste kod Aston Ville. Ta utakmica poฤinje u 21 sat, a prijenos ฤ‡e joj biti dostupan na Areni Sport, kao i eventualno u nekoj od hrvatskih kladionica.

Aston Villa

Aston Villa je engleski klub koji je u prvom kolu Lige prvaka doลกao do popriliฤno uvjerljive pobjede protiv Young Boysa rezultatom 3:0 na gostovanju. Sada ฤ‡e igrati na svom terenu, ali u goste im dolazi moฤ‡ni Bayern koji je u prvom kolu bio joลก uvjerljiviji. Aston Villa ฤ‡e sigurno imati svoje ลกanse jer obrana Bayerna nije idealna, ali po kvotama kladionica, Bayern je ipak blagi favorit za pobjedu.

Bayern

Bayern je nakon prvog kola Lige prvaka bio najuspjeลกnija ekipa od svih 36 u natjecanju. To si je osigurao velikom pobjedom nad Dinamom u kojoj je slavio s ฤak 9:2. Sada se nada da bi mogao do nova tri boda, ali ovo gostovanje moglo bi biti vrlo neugodno. Ipak, napad Bayerna je vrlo efikasan ove sezone i bilo bi veliko iznenaฤ‘enje kada ne bi postigao barem jedan pogodak na ovoj utakmici.

Tip

Za ovu utakmicu ฤ‡emo odigrati kako ฤ‡e zavrลกiti s viลกe od 2.5 gola. Ove dvije ekipe u prvom su kolu postigle ukupno 12 golova, a zaista bi veฤeras trebali vidjeti dosta golova u ovoj utakmici. Kvota na taj ishod je 1.50, a to znaฤi da i kladionice oฤekuju velik broj golova.

Aston Villa โ€“ Bayern
Vrijeme
: 21:00h
Tip: Viลกe od 2.5 golova
Kvota: 1.50
Kladionica: Favbet

Popularna online casina

Bonus dobrodoลกlice do 1000% uz kotaฤ sreฤ‡e

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igraฤe

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright ยฉ Sva prava pridrลพana. Igre na sreฤ‡u mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlaฤ‘im od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreฤ‡u.