Tip dana: Schalke – Fnatic(Esports, Petak, 02.04.2021.)

Danas nas u najjačoj europskoj ligi u igrici League of Legends, LEC-u, očekuje strašno zanimljiv Playoff dvoboj između Fnatica i Schalkea. Riječ je o meču “biti ili ne biti” za obje ekipe te tako ona koja izgubi danas ispada iz natjecanja. Meč će se igrati po sustavu best of 5, odnosno ona ekipa koja prva dođe do pobjede na tri mape biva i ukupni pobjednik. Fnatic je izraziti favorit, iako su obje ekipe u ovom trenutku podjednako jake što nam otvara razne opcije za odigrati.

Fnatic

Fnatic je ekipa koja je završila na neočekivano niskom petom mjestu, iako se prije početka splita smatralo kako će upravo oni biti glavni konkurenti ekipi G2 za naslov. Možda će do toga i doći, ali više si ne mogu dozvoliti loše partije kakve su znali pokazivati u regularnom dijelu sezone. U prvom su kolu Playoffa izbacili ekipu SK Gaming pobjedom od 3-1 po mapama, unatoč činjenici da su svi stručnjaci očekivali laku pobjedu od 3-0. Dosta su se mučili, ali više 50-50 situacija je jednostavno otišlo na njihovu stranu. Sa Schalkeom će im biti puno teže, a o tome svjedoči i činjenica da ih je u zadnjem međusobnom ogledu Schalke uistinu nadigrao.

Schalke

U prvom kolu Playoffa, Schalke je igrao protiv apsolutnih favorita za osvajanje, ekipe G2. U tom se dvoboju moralo odigrati svih pet mapa i G2 je nakon strašno neizvjesnih pet mapa uspio slaviti s 3-2. Budući da su se ove dvije ekipe nalazile u gornjem dijelu ždrijeba, Schalke ima novu priliku unatoč porazu. Zaista je nevjerojatno koliko su dobro igrali protiv G2, a u četiri od pet mapa su krenuli s vodstvo i čak izgledali puno bolje. Sreća tog dana jednostavno nije bila na njihovoj strani, ali i dalje je impresivna činjenica da su unatoč rezultatu od 2-0 za G2 uspjeli doći do 2-2 i čak voditi veći dio pete mape, da bi ostali prekratki pred sami kraj. Fnaticu danas neće biti nimalo lako.

Prognoza

Kvota na pobjedu Schalkea i veliko iznenađenje iznosi 2.60. To je jedna odlična stvar za pokušati odigrati, ali mi smo se danas odlučili na jednu sigurniju varijantu. Granica na broj killova Schalkea na prvoj mapi iznosi 10.5 i smatramo kako će je oni prebaciti. Fnatic tijekom svojih mečeva ulazi u pretjerano puno borbi, od kojih neke zaista nemaju smisla. Schalke je i više nego sposoban to kazniti i smatramo da će napraviti više od tih 10 killova. Također, čak je moguć i scenarij u kojem Schalke gubi prvu mapu, a svejedno ima više od zadane granice.

Schalke – Fnatic
Tip
: Schalke više od 10.5 killova, 1. mapa
Kvota: 1.85
KladionicaFavbet

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.