Tip dana: KT Rolster – Hanwha Life(Esport, Četvrtak, 08.07.2021.)

Danas u južnokorejskoj ligi u igrici League of Legends, LCK-u, imamo jedan zanimljiv susret između dvije ekipe koje dijele isti omjer pobjeda i poraza. Riječ je o ekipama KT Rolster i Hanwha Life. Možemo reći kako obje ekipe igraju ispod očekivanja i pobjeda u ovom meču mogla bi jednoj od dvije ekipe dati krila za nastavak sezone.

KT Rolster

KT Rolster je ekipa koja trenutno ima tri pobjede i pet poraza. Neki od tih poraza došli su zasluženo, a neki čak i nakon što je KT igrao sasvim solidno. Nemaju neku konstantu dobrih partija i kada bi morali odabrati protivnika u današnjem meču, rekli bi kako će to ipak biti Hanwha Life. Gledajući prethodnih nekoliko mečeva, KT Rolster jednostavno ne izgleda kao da je na istoj razini sa svojim današnjim protivnicima i to bi se trebalo odraziti na ishod.

Hanwha Life

Fanovi ekipe Hanwha Life imali su puno veća očekivanja od ovog ljetnog dijela sezone. U ekipu im je došao jedan od najboljih midlanera svijeta, Chovy, ali još uvijek ne može cijelu ekipu nositi na svojim leđima. Trenutno su na istom omjeru od tri pobjede i pet poraza kakav ima i KT Rolster te će se pokušati pobjedom odvojiti od njih i skočiti za koje mjesto na ljestvici jer se za sada nalaze na poziciji s koje definitivno ne mogu sanjati o plasmanu na Svjetsko prvenstvo.

Prognoza

Budući da je ulog za obje ekipe u ovom meču poprilično velik, za očekivati je nešto više borbe , a samim time i više killova, barem kada je riječ o prvom mapi. Granica iznosi 24.5, a to je za kill ili dva više od uobičajene granice na LCK mečeve što pomalo otežava našu prognozu, no unatoč tome, naš tip dana bit će više od 24.5 killa na prvoj mapi.

KT Rolster – Hanwha Life
Tip
: 1. mapa više od 24.5 killova
Kvota: 1.85
KladionicaFavbet

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.