Tip dana: Crna Gora – Rusija(Rukomet, Utorak, 03.08.2021.)

Za današnji tip dana ostajemo pri ženskom rukometu na Olimpijskim igrama, a ovog je puta riječ o četvrtfinalnoj utakmici između Crne Gore i Rusije.

Crna Gora

Crna Gora se na Olimpijske igre kvalificirala nakon sjajne pobjede protiv Norveške, a zatim su skoro sve prosule nakon što ih je svladala Rumunjska. Na njihovu sreću, pobjeda protiv Norveške bila je dovoljna za plasman na Igre, a u Japanu se ne može reći da briljiraju. Najveći su šok Crnogorke doživjele porazom od Japana i upravo zato sada imaju za protivnika braniteljice naslove Ruskinje. Bit će to sasvim sigurno vrlo neizvjesna utakmica u kojoj je ipak Rusija favorit za prolaz.

Rusija

Rusija je, kao što smo rekli, zemlja koja brani naslov u ženskom rukometu na ovim Olimpijskim igrama, a igra sasvim solidno. Po kladionicama su veliki favorit u večerašnjoj utakmici, a to se čini opravdano jer Crna Gora igra dosta ispod svojih mogućnosti. Budući da je Vyakhireva zdrava, to znači da je i Rusija odmah puno bolja, a ostaje nam vidjeti hoće li večeras uspjeti opravdati svoju ulogu velikog favorita u ovom meču.

Prognoza

Kao naš tip na ovu utakmicu nismo se odlučili birati pobjednika, već ćemo odigrati da će Jovanka Radičević iz Crne Gore postići više od 5.5 golova. Riječ je o trenutno vodećoj djevojci na listi strijelaca Olimpijskih igara, a u svome timu je zadužena i za izvođenje sedmeraca. Još uvijek nam je u sjećanju prva utakmica na Igrama u kojoj je uspjela zabiti 12 golova iz 12 šuteva, a samo polovičan uspjeh tomu je večeras dovoljan za prolaz našeg tipa dana.

Crna Gora – Rusija
Tip
: Jovanka Radičević više od 5.5 golova
Kvota: 1.85
Kladionica: Supersport

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.