Tip dana: Daniil Medvedev – Reilly Opelka (Tenis, Nedjelja, 15.08.2021.)

Večera će u finalu teniskog turnira u Torontu igrati Daniil Medvedev i Reilly Opelka. Opelka je poprilično iznenađujuće došao do tog finala izbacivši sinoć favoriziranog Tsitsipasa, a sada ga čeka još jedan veliki izazov kako bi upotpunio sjajan turnir.

Daniil Medvedev

Daniil Medvedev je trenutno drugi igrač svijeta na ATP listi i definitivno želi doći do titule na ovom turniru. Sinoć je jako uvjerljivo sa 6:2 6:2 svladao Amerikanca Johna Isnera. Sada je njegov protivnik drugi američki igrač koji igra gotovo identičnim stilom kao i Isner. Budući da je Medvedev pokazao da ima igru potrebnu za slavlje protiv takvog tipa igrača, smatramo da će i večeras odigrati na sličan način i doći do nove pobjede.

Reilly Opelka

Opelka igra jedan od najboljih turnira svoje mlade karijere. Ovaj 23-godišnjak je trenutno 32. igrač svijeta, a svojim je igrama u Torontu već postigao neke sjajne rezultate. Kruna svega svakako bi bio naslov, ali za njega mora dobiti još jednog od favorita, a to će biti izuzetno teško. Kao što smo rekli, Opelkino glavno oružje je sjajan servis, ali čak će i on večeras morati biti na razini više jer Medvedev je sinoć pokazao da ima sjajnu taktiku kada je o takvom tipu protivnika riječ.

Prognoza

Kada je o ovom meču riječ, smatramo kako će ruski tenisač doći do pobjede. Budući da i kladionice misle isto te su postavile kvotu od samo 1.17 na Medvedeva, odigrat ćemo da će on slaviti s 2:0 u setovima. Ako oba igrača budu igrala kao u svom zadnjem meču, u svakom nas slučaju čeka sjajan meč, ali svejedno dajemo prednost Rusu.

Daniil Medvedev – Reilly Opelka
Tip
: 2:0
Kvota: 1.65
Kladionica: Favbet

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.