Tip dana: Ĺ erif Tiraspol – Dinamo Zagreb(Nogomet, Utorak, 17.08.2021.)

Za današnji tip dana odabrali smo jednu vrlo važnu utakmicu za hrvatski nogomet, a riječ je naravno o dvoboju Šerifa i Dinama za plasman u Ligu prvaka.

Ĺ erif Tiraspol

Šerif je ekipa koja je u prethodnom pretkolu Lige prvaka izbacila Crvenu Zvezdu. Nakon 1-1 u Beogradu, moldavska je ekipa slavila na svom travnjaku s 1-0 i iznenadila svojim prolaskom. Međutim, gledajući te dvije utakmice, doista je bilo teško reći koja od te dvije ekipe je bila lošija. Šerif je u prvoj utakmici imao 30 minuta igrača više, a odlučio je igrati bunker i braniti neriješeni rezultat od 1-1, iako gol u gostima više ne igra nikakvu ulogu. Druga utakmica bila je pogotovo loša s obje strane, ali jedan trenutak nepažnje Zvezdine obrane ipak je presudio.

Dinamo Zagreb

Dinamo je puno ozbiljnija ekipa od Šerifa, u to nema nikakve sumnje. Iako su prošli identičnim rezultatima od 1-1 i 1-0, baš kao i Šerif, igrali su protiv vrlo dobre poljske Legije u dvije utakmice koje su bile puno sadržajnije. Smatramo da bi predstavama kakve su pokazali u te dvije utakmice bez većih problema mogli nadigrati Šerif i upravo će zato naš tip dana biti pobjeda Dinama na ovom gostovanju.

Prognoza

Kao što smo rekli, naš tip dana bit će pobjeda Dinama na gostovanju kod Šerifa. Jednostavno je puno kvalitetnija ekipa i ako Šerif bude igrao kao što je igrao u dvije utakmice protiv Crvene Zvezde, jednostavno ne vidimo načina na koji bi izbjegli poraz u večerašnjoj utakmici.

Šerif Tiraspol – Dinamo Zagreb
Tip
: 2
Kvota: 1.95
Kladionica: Favbet

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igraÄŤe

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.