10 koraka za postizanje uspjeha u sportskoj kladionici

Razumno  povremeno kockanje je zabavan način praćenja sporta kojeg volite i svakako može postati i dobar način za ostvarivanje malo dodatne zarade. Koji je najbolji način za to? Kako izvući maksimum iz svoje oklade?

Upoznajte se sa svim trikovima i najbolje iskoristite svoj novac!

  1. Upoznajte sport na koji se kladite

Nije uvijek bitan samo omjer pobjeda i gubitaka već je bitno kako ta momčad igra. Igra li momčad napadački ili defanzivno, je li dobra u držanju posjeda ili je imala sreće? Je li vaš omiljeni tenisač u svađi sa trenerom ili supružnikom?

Ovo su samo tri pitabja čiji odgovori vam mogu biti od pomoći, a pitanja ima na tisuće. Informirajte se prije igre.

  1. Omiljeni uvijek ne pobjeđuju

Iako je ovo očigledno, ponekad je vrlo teško objasniti navijaču da njegov klub, ili omiljeni sportaš jednostavno ne može uvijek pobjeđivati. Posebice na terenu koji mu ne odgovara (za to su dobar primjer tenisači).

  1. Nemojte se uvijek kladiti u istoj kladionici

Kladionicama je bitna vaša lojalnost pa će vas stalno mamiti nekim ponudama. Ne dajte se zavarati, nego potražite kladionicu u kojoj je najbolji omjer cijene za ono na što se planirate kladiti.

Budite fleksibilni i pametni.

  1. Što manje odabira, to bolje

To je nešto što većina korisnika kladionice zaboravlja. Veća je mogućnost dobitka ako ste se kladili na manje događaja.

Ako imate dovoljno novaca, uložite na samo jedan događaj, a ako nemate uložite na maksimalno četiri. Većina vas možda ne zna, ali kladionice većinu svojih novaca gube na listićima sa samo jednim ili dva događaja.

  1. Izbjegavajte lake oklade

Iako izgleda kao da nemate šamse izgubiti, vjerojatno budete. Klađenje na niske koeficijente je gubitak vremena jer samo jedan pogrešan odabire i listić oada u vodu.

Dobar primjer za to je tenis na početku nekog turnira. Normalno da će poznati tenisači pobijediti niskorangirane! Ali koeficijent je tako malen da kad bi ih sve stavili na jedan listić opet bi zarada bila mala, a dovoljno je samo jedan da izgubi i svi ti parovi padaju u vodu.

  1. Proučite druga tržišta

Na primjer, niste sigurni da će Leicester City pobijediti Manchester. Oni su više na ljestvici, ali ne znači da su toliko jači. Ali ste sigurni da je Jamie vardy najbolji strijelac čitave lige. Stoga se radije kladite na njega.

  1. Provjerite svoje znanje o klađenju

Uobičajena pogreška je klađenje na pobjedu tima na poluvremenu i cijeloj igri umjesto klađenja na oba poluvremena zasebno.

Zašto je to bitno? Zato jer u prvom slučaju vaš tim može u prvom poluvremenu voditi 2:1 i pobjediti sa 2:1, ali će se vaša oklada smanjiti . ako se kladite na pobjedu svog tima svako poluvrijeme zasebno, oklada će biti puno vrjednija.

  1. Ne kladite se srcem

Možda stvarno želite da vaša momčad pobijedi i čak ste sebe uvjerili da je to moguće, iako znate i vidite protiv koga će igrati.

Kladioničarske kuće jedva čekaju uzeti novac od strastvenih navijača koji razmišljaju srcem, a ne glavom.

  1. Odaberite povoljan trenutak

Nije svako vrijeme dobro vrijeme za okladu. Teško je odrediti pravo vrijeme za svoju okladu, ali obično je to bolje učiniti na dan događaja jer se tada često pojavljuju neke posebne ponude ili bolji koeficijenti.

U takvim je slučajevima bitno biti u kladionici za vrijeme igre jer postoji velika mogućnost da će se pojavljivati neke posebne ponude tijekom igre koje vam mogu pomoći da povećate svoj dobitak.

  1. Isplati se pratiti manje popularne sportove

Dobar primjer je VMA,  sport mješovitih borilačkih vještina, a koeficijenti u njemu (uz malo proučavanja igrača), mogu biti odlični za zaradu.

VAŽNO JE NAGLASITI DA MOŽETE IZGUBITI SAMO TOLIKO DA NE UGROZITE SVOJU EGZISTENCIJU.

AKO IGRATE DA POVRATITE GUBITKE PREKASNO JE.

AKO VIŠE NEMA ZABAVE U KLAĐENJU, VRIJEME JE DA SE PRESTANETE KLADITI.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Popularne igre
Book of Dead
Book of Dead

Jedna od najpopularnijih slot igara čiji je koncept vrlo jednostavan za shvatiti

Book of Ra
Book of Ra

Bez ikakve sumnje jedna od najigranijih slot igara u kasinima diljem svijeta

Shining Crown
Shining Crown

Vrlo popularna slot igra u hrvatskim casinima i automat klubovima.

Dolphin’s Pearl
Dolphin’s Pearl

Slot igra koja vas vodi u čarobni svijet morskih dubina

Lucky Lady’s Charm
Lucky Lady’s Charm

Omiljena slot igra s pet stupaca i pet "kugli" koje otvaraju bonus