Klađenje

Dobitni niz na kladionici

Zasigurno ste čuli za dobitni niz ili pobjednički val koji označava neprekidno dobivanje listića u nekom određenom vremenu na kladionici. Upravo oni su glavni razlog zarade od kladionice, a jesu li oni rezultat znanja i sreće, te kako izdržati što više u dobitnom nizu donosimo u nastavku članka.

Što je dobitni niz?
Bilo da se kladite svakodnevno, par puta tjedno ili jednom mjesečno, dobitni niz označava niz dobivenih listića bez gubitnog. U prijevodu u ponedjeljak odigrate listić koji pogodite, u srijedu odigrate sljedeći listić koji isto pogađate i u četvrtak odigrate ponovno dobitan listić, tada imate dobitan niz od 3 listića. Da ste naprimjer u srijedu odigrali još jedan listić nakon dobitnog i izgubili, prekinuli biste niz i imali samo dobitan listić u četvrtak.

Sreća ili znanje?
Politički odgovor na ovo pitanje bio bi sreća uz dodatak znanja, no u teoriji dobitni niz najviše ovisi o sreći. Kada bacite kockicu imate nešto malo više od 16% šanse da će ona past na vaš broj, te malo manje od 84% šanse da neće. Znači šanse da neće su puno veće i zbog toga se zove kocka. Isto tako je i s kladionicom u kojoj vi igrate na više događaja i ovisite o više mogućih rezultata, te je puno veća šansa da nećete pogoditi listić, nego da hoćete. Upravo zbog toga kladionica i vuče mnoge igrače zbog višestruke “lake” zarade, a uz to podizanje adrenalina. Sve u svemu dobitni niz više ovisi o sreći, nego o znanju, jer na dobitak našeg listića ovisi previše raznih faktora na koje ne možemo utjecati.

Psiha je veoma bitan faktor
Zanimljivi faktor koji utječe na dobitni niz je i psiha čovjeka, a vrlo je bitno da u slučaju 2, 3 dobitna listića u nizu ne postanete pohlepni i uložite više novaca na bezvezne parove jer vas ide. Bitno je da i dalje smireno igrate i igrate samo one parove za koje mislite da će proći.

Kako postići dobitni niz na kladionici?
Uz malo sreće i pametnog igranja listića bitno je da ne žurite s igranjem listića. Najvažniji faktor koji ljude gura u minus je igranje listića jer “moraju”. Igrajte samo onda kada pronađete parove za koje mislite da će proći i igrajte za onoliko koliko s njima možete zaraditi. Nemojte dodavati još jedan par da bi vam dignuo kvotu cijelog listića, upravo taj zadnji par najčešće je uzrok za gubitak.

Ostvariti dobitni niz na kladionici nije lak zadatak, no povećati šanse da ga ostvarite si možete s pametnim klađenjem na parove. Ukratko, da još jednom ponovimo. Sreća je glavni faktor da ostvarite pobjednički val na kladionici, a s pametnom igrom i stavljanjem pohlepe u drugi plan možete ne prekinuti niz i zaraditi dobar profit.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Popularno

Vrh