Gdje se kladiti na Eurosong finale 2024. i koje su kvote?

Eurosong finale, sa svojom šarenom paletom glazbenih stilova i živopisnim izvedbama, nije samo prilika za uživanje u glazbi, već i sjajna prilika za ljubitelje klađenja. Ovaj godišnji spektakl, koji okuplja izvođače iz cijele Europe (i šire), nudi ne samo zabavu, već i priliku za analizu i predviđanja. Kako se bliži datum finala, sve više ljubitelja Eurosonga i klađenja razmišlja o najboljim opcijama za ulaganje.

Kvote su, naravno, ključne u ovoj igri predviđanja, a promjene kvota mogu biti jednako dramatične kao i same izvedbe na pozornici. U ovom članku istražit ćemo ključne aspekte klađenja na Eurosong finale 2024. godine: gdje se kladiti i kolike su kvote?

Gdje se kladiti na Eurosong finale u Hrvatskoj?

Hrvati definitivno mogu biti uzbuđeni u iščekivanju Eurosong finala jer imaju, ni manje ni više, glavnog favorita za pobjedu! Osim samog navijanja za hrvatskog predstavnika, Baby Lasagnu, povjerenje mu mogu ukazati i tako što će odigrati na njega, a unatoč njegovoj poziciji favorita, mogu doći i do lijepog profita ako on zaista pobjedi.

Pogledajmo sada koje kvote na Eurosong finale trenutno nude dvije ponajbolje hrvatske kladionice.

Favbet i Germania imaju iste favorite

Dva možda i najbolja mjesta na kojima se možete kladiti na Eurosong u Hrvatskoj su Favbet i Germania, kladionice koje su detaljno razradile kvote i osim samih oklada na pobjednika, u svojim ponudama imaju i neke dodatne ishode na Eurosong. No, zasad ćemo se fokusirati samo na to koje su kvotge na pobjednika i možemo reći da su one slične u obje kladionice.

Bonusi u legalnim hrvatskim kladionicama

Prva Sportska Kladionica svim novim igračima dupla prvu uplatu od 5 pa sve do 100 eura.

GEEK
Bonus Code

Favbet svim novim igračima dupla prvu uplatu do 700 eura, besplatnu okladu do 30 eura i 200 besplatnih vrtnji.

Germania novom promocijom svim novim korisnicima nudi mogućnost bonusa do 1000% na prvu uplatu uz vrtnju na Kotaču Sreće.

favbet kvote za eurosong finale

Favbet hrvatskog predstavnika Baby Lasagnu vidi kao glavnog favorita, a kvota koju mu je dodijelio iznosi odličnih 2.10. To je kvota koja istovremeno govori da je “Rim Tim Tagi Dim” uvjerljivo glavni favorit natjecanja, a istovremeno je poprilično isplativa jer će svima koji odigraju na nju, u slučaju hrvatske pobjede, donijeti dobitak koji je više nego dvostruko veći od uloga.

Hrvatsku slijedi Švicarska s kvotom od 4.50, a top 3 zaokružuje Italija s kvotom od 7.00.

Kada se osvrnemo na kvote koje nudi Germania, vidimo dosta sličnosti, uz neke malene razlike.

germania kvote za eurosong

Hrvatska je i u ovoj kladionici izraziti favorit, a kvota na njezinu pobjedu iznosi odličnih 2.20. Švicarska je također drugi favorit s kvotom od 4.50, dok je Italija iza njih s kvotom 7.00.

Naravno, u samom finalu kvote uživo bi se mogle mijenjati, ovisno o tome kako koji od izvođača odradi svoj nastup, stoga oni koji se žele kladiti na Eurosong finale moraju odlučiti hoće li odigrati na ishod prije finala ili će pokušati dobiti povoljnije kvote. Također, treba uzeti u obzir da bi se kvote na favorite mogle i smanjiti ako njihove izvedbe budu još uvjerljivije u samom finalu.

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.