Klađenje na kartone u nogometu

Budući da je nogomet najpopularniji sport kod kladioničara, kladionice na njega nude i najviše različitih tipova koje možete igrati. Tako je s vremenom počelo klađenje na zbroj žutih kartona, a danas postoji par vrsta oklada vezano uz kartone. Od klađenja na zbroj žutih kartona na utakmici, hoće li biti crveni karton na utakmici, pa sve do toga koji igrač će dobiti žuti karton. U ovome tekstu napisat ćemo 5 bitnih stvari koje treba gledati prije nego što se odlučite kladiti na kartone na nogometnoj utakmici.

Sudac
Najbitniji faktor koji treba gledati prije klađenja na kartone je koji sudac sudi utakmicu. Postoje suci koji vole grublju igru, a postoje i oni koji sviraju svaki kontakt, zato je vrlo bitno obratiti pozornost tko sudi utakmicu na koju mislite staviti vašu okladu. Također ima onih koji vrlo rado dijele crvene kartone, a upravo sudac je ključni faktor kod oklada na kartone.

Simuliranje
Vjerujem da ste nebrojno puta čuli kako neki igrač ili pak cijeli klub redovno simulira faule i to je veoma dobar argument za igranje više žutih kartona na toj utakmici. Čak i u slučaju da sudac vidi da se radi o simulaciji, taj igrač koji je simulirao dobiti će žuti karton što je nama u koristi prilikom igranja više kartona.

Derbi utakmica
Opće je poznato da su derbi utakmice uvijek napete i nezgodne za igrati. Upravo zbog toga mnogi kladioničari izbjegavaju utakmice koje su derbiji, no igranje zbroja kartona na takvim utakmicama je veoma pametna oklada. Svi igrači su pod pritiskom, ovo je utakmica časti, a zamislite kako je tek sucu koji sudi utakmicu. Upravo zbog toga kod derbija je najbolji tip koji se može igrati zbroj kartona.

Bahatost
Kao što svaki klub ima igrača koji simulira, tako ima i onog igrača koji je prgav i uvijek u svađi sa sucem. Kada god je u duelu vuče protivnika za majicu i sam traži karton dotrčavajući kod svake odluke suca u raspravu. Upravo zbog takvih igrača oklada na zbroj kartona je veoma zanimljiva.

Jak obrambeni igrač
Iako ne mora nužno značiti da povećava šanse za dobivanje kartona, jak obrambeni igrač garantira čvrstoćom i upravo to ga može donesti do kartona. Osim samog kontakta, nerijetko se dogodi da nakon što ga igrač prođe on napravi faul zbog težine i sporosti.

Osim ovih 5 faktora koji utječu na okladu na kartone, veoma bitan faktor je i sreća na koju ne možete utjecati. No ako se držite ovih 5 faktora i dobro analizirate par koji planirate igrati, oklade na kartone mogu biti veoma profitabilne.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Popularne igre
Book of Dead
Book of Dead

Jedna od najpopularnijih slot igara čiji je koncept vrlo jednostavan za shvatiti

Book of Ra
Book of Ra

Bez ikakve sumnje jedna od najigranijih slot igara u kasinima diljem svijeta

Shining Crown
Shining Crown

Vrlo popularna slot igra u hrvatskim casinima i automat klubovima.

Dolphin’s Pearl
Dolphin’s Pearl

Slot igra koja vas vodi u čarobni svijet morskih dubina

Lucky Lady’s Charm
Lucky Lady’s Charm

Omiljena slot igra s pet stupaca i pet "kugli" koje otvaraju bonus