Klađenje na tenis veoma je profitabilno

Kao i kod svakog drugog sporta, tako i kod tenisa klađenje može biti veoma profitabilno. Tenis je zanimljiv mnogima za klađenje upravo iz razloga što ovisite samo o jednoj osobi ili maksimalno dvije ukoliko se radi o parovima. Dok kod ostalih ekipnih sportova poput nogometa ili košarke ovisite o više igrača iz tima i o rezultatu utakmice ovisi i njihova međusobna “kemija” u ekipi, kod tenisa se kladite na svega jednog igrača i upravo zbog toga klađenje na tenis može biti veoma profitabilno.

Klađenje na teniski meč

Klađenje na tenis nudi široki spektar raznih oklada na pojedinom meču. Upravo zbog toga veoma je važno da minimizirate rizik gubitka, te da uz pomoć nekih savjeta koje ćemo ispod nabrojati uvećate šanse za dobitak.

  • Specijalizirajte se za određene igrače. Tenis se igra tijekom cijele godine, te je najbolje specijalizirati se samo na određene igrače. Mnogi uspješni igrači neke turnire igraju sa punim gasom, dok na nekima ne otpuštaju kočnicu. Praćenjem određenih igrača uvelike si uvećavate šanse za dobitak na kladionici.
  • Imajte račune na raznim kladionicama. Kod tenisa je veoma važno da imate račune na raznim kladionicama. Budući da svaka kladionica ima svoje tečajeve za pojedine oglase, kod tenisa gdje postoje svega dva tipa za odigrati na meču kvote se znaju dosta razlikovati.
  • Vodite evidenciju o ulogu i dobitku. Ovo je ipak opći potez kod klađenja na bilo koji sport, no važno je napomenuti da je evidencija o ulogu na kladionicu veoma bitna. Više od 90% ljudi koji se klade su u gubitku, ovako možda nisu svi svjesni, no kada bi svi vodili evidenciju bi vidjeli da možda ipak nije onako kako se zavaravaju.
  • Na favorite kladite se prije, a na outsidere pred sami meč. Kao i kod svih drugih sportova, tako i kod tenisa vrijedi ovo “nepisano pravilo”. Kvote na favorite uvijek padaju prije samih mečeva, stoga se na njih treba kladiti već koji dan prije meča. Iako to vuče rizik od raznih promjena, pa sve do moguće nespremnosti za meč, kvote su znatno bolje nego na dan igranja meča.
  • Obratite pažnju na međusobne omjere. Neki tenisači u neke mečeve ulaze sa laganim grčem, zbog negativnih međusobnih omjera sa tim igrače. Upravo zbog toga prilikom pregledavanja međusobnih omjera ukoliko neki igrač ima uvjerljivu prednost, tada je možda stvar da ne paše ovom drugom igraču, te da bi ga ponovno mogao pobijediti.
  • Obratite pažnju na teren. Tenis se igra na raznim podlogama, stoga je vrlo važno da obratite pažnju na teren na kojem se igra određeni meč.. Svaki tenisač preferira neku podlogu, stoga prilikom detaljne analize terena i tenisača možete pronaći nekoga koji ima prednost zbog terena.

Kao i kod svih drugih oklada, tako je i klađenje na tenis veoma riskantno i nikako ne biste trebali ulagati više od onoga što ste spremni izgubiti. Tenis iako ima prednosti što nije ekipni sport, s druge strane to može biti i mana. Ovisite o jednom igraču ili igračici i ukoliko potrefite njihov loš dan, vjerojatno ćete izgubiti okladu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Popularne igre
Book of Dead
Book of Dead

Jedna od najpopularnijih slot igara čiji je koncept vrlo jednostavan za shvatiti

Book of Ra
Book of Ra

Bez ikakve sumnje jedna od najigranijih slot igara u kasinima diljem svijeta

Shining Crown
Shining Crown

Vrlo popularna slot igra u hrvatskim casinima i automat klubovima.

Dolphin’s Pearl
Dolphin’s Pearl

Slot igra koja vas vodi u čarobni svijet morskih dubina

Lucky Lady’s Charm
Lucky Lady’s Charm

Omiljena slot igra s pet stupaca i pet "kugli" koje otvaraju bonus