Kvaliteta ili kvantiteta kod klađenja?

Kada se radi o sportskom klađenju, često ćete se zapitati koji je idealan broj oklada koje bi trebali odigrati. Trebate li odigrati veći broj oklada u nekom vremenskom periodu ili možda odigrati tek pokoju okladu za koju smatrate da je kvalitetnija i koja bi vam trebala pružiti profit? Vjerojatno očekujete da cilj ovog teksta bude reći vam da bi trebali usvojiti ovu drugu strategiju koja se tiče kvalitetnih oklada. To ipak neće biti slučaj jer to ne mora nužno biti istina. Ono što je važno jest da odaberete način koji vama osobno odgovara najviše. To znači da bi trebali procijeniti svoje prednosti, mane i ciljeve koje želite ostvariti kao igrač te na osnovu rezultata odabrati što vam je privlačnije. Kako bi si sami pomogli u tome, odgovorite na ovih pet pitanja i nećete imati problema doći do zaključka.

Koji su vaši ciljevi?

Postoji i drugi način na koji možete postaviti ovo pitanje, a to je: zašto se uopće kladite? Radi li se o tome da se kladite kako bi zaradili veći iznos novca ili uživate u predviđanju rezultata i mozganju o sportskim događajima? Gledate li neke sportske događaje samo kako bi mogli uplatiti neki listić te ih učiniti uzbudljivijima?

Kada što jasnije shvatite što zapravo želite “izvući” iz klađenja, bliže ćete biti i odgovoru koja strategija više odgovara vama kao pojedincu.

Možete li odigrati veći broj oklada i biti uspješni?

Ako već želite igrati veći broj oklada i fokusirati se na kvantitetu, morate biti sigurni i da imate dobru šansu dugoročno ostvarivati profit od korištenja te strategije. Ako ne ostvarujete profit, koja je zapravo korist? Šanse su da većina neće ostvarivati profit ako igra veći broj oklada, ali prilagođavanjem uloga i razumijevanjem kvota, moguće je ipak biti u plusu neovisno o broju odigranih oklada u određenom vremenskom periodu.

Koliko imate vremena za pripremu?

Ako se kladite na velik broj ishoda, u pravilu vam treba i više vremena za pripremu. Budući da klađenje zahtjeva analizu i istraživanje, nemoguće je uplatiti ogroman broj oklada i reći da ste ih sve izanalizirali i uspjeli ispratiti na vrijeme. Ako nemate vremena zapravo analizirati na što se kladite već uplaćujete bez ikakvog smisla na sportske događaje o kojima ne znate ništa, vaš budžet će patiti, a samim time i vi.

Koliki vam je budžet?

Ako se kladite na velik broj sportskih događaja, očigledno bi i vaš budžet trebao biti dovoljno velik za takve akcije. Čak i ako smanjite iznos svojih uloga, budžet bi mogao brzo doći do nule ako se desi neka vrsta gubitničkog niza. Oduvijek smo bili zagovaratelji teorije da se trebate kladiti samo onim sredstvima koje ste spremni izgubiti pa tako to primijenite i ovdje te igrajte samo onaj broj oklada koji neće naštetiti kvaliteti vašeg svakodnevnog života.

Zašto se želite kladiti na više sportskih događaja?

Na kraju, sve se svodi zapravo na ovo pitanje. Ako imate neki dobar razlog zašto se želite kladiti na velik broj susreta, onda ste s razlogom i samouvjereni da možete to činiti efektivno, u suprotnom nemojte to činiti. Jedna od velikih sreća u klađenju je što na kraju dana, uglavnom, odgovarate samo sebi pa stoga i na ovo, kao i sva ostala pitanja, samo vi znate odgovor.

Zaključak

Debata je ovo kojoj se ne nazire kraj kada je riječ o sportskom klađenju. Pokušali smo vam barem na neki način pomoći da prepoznate kakav ste tip igrača zapravo i koju strategiju bi kao takvi trebali početi ili nastaviti koristiti. Još jedan od savjeta bio bi da eventualno odvojite dva jednako duga vremenska perioda i isprobate obje te na osnovu rezultata donesete točno i korisno rješenje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Popularne igre
Book of Dead
Book of Dead

Jedna od najpopularnijih slot igara čiji je koncept vrlo jednostavan za shvatiti

Book of Ra
Book of Ra

Bez ikakve sumnje jedna od najigranijih slot igara u kasinima diljem svijeta

Shining Crown
Shining Crown

Vrlo popularna slot igra u hrvatskim casinima i automat klubovima.

Dolphin’s Pearl
Dolphin’s Pearl

Slot igra koja vas vodi u čarobni svijet morskih dubina

Lucky Lady’s Charm
Lucky Lady’s Charm

Omiljena slot igra s pet stupaca i pet "kugli" koje otvaraju bonus