Kako postati uspješni kladioničar?

Profesionalni kladioničari s godinama su stvarali razne strategije klađenja o kojima smo već pisali, no u današnjem tekstu nećemo vas zamarati raznim sistemima i strategijama za klađenje, već ćemo vam dati par savjeta kako da postanete uspješni kladioničar.

Definirajte svoje ciljeve
Kao i u svakom poslu, tako i kod kladionice, bitno je jasno definirati svoje ciljeve i njih se držati. Ako nemate ciljeve nećete se toliko posvećivati kladionici i igrat ćete je više radi zabave. Ako želite biti uspješni kladioničar bitno je nešto da vas potakne na praćenje i rad, te ćete tako težiti njihovim ostvarenjima. Glavni cilj možete podijeliti i na više manjih kako bi se činio jednostavnijim, a nakon svakog ostvarenja manjeg cilja možete se nagraditi kako biste se potaknuli na ostvarenje krajnjeg cilja.

Odaberite na što ćete se kladiti
Ne možete biti uspješan mehaničar, savjetnik za marketing i postolar u isto vrijeme, isto tako ne možete biti uspješni u klađenju na sve sportove. Izaberite na koji sport ćete se kladiti i koji ćete sport pratiti, te se specijalizirajte isključivo za to. Na taj način ćete biti posvećeni tom sportu, znati sve informacije i rezultate tog sporta i ono najbitnije, znatno si povećati šanse za dobitak.

Odredite vrijeme za klađenje
Organizacija je ključ uspjeha, kako kod velikih poduzeća, tako i kod uspješnih kladioničara. Odredite isto vrijeme svakog dana koje ćete izdvojiti za klađenje. U tom vremenu pratite novosti, birajte parove i analizirajte, te uplaćujte listiće. Veoma je bitno da imate točno određeno vrijeme, kao što imate kada idete na posao.

Igrajte s određenim ulogom
Svaki profesionalni kladioničar unaprijed određuje novce s kojima se planira kladiti. Zlatno pravilo kod igra na sreću je da ne igrate s onime što niste spremni izgubiti. Osim što određujete banku na određeno razdoblje (primjerice mjesec dana), veoma je bitno da odredite i točne uloge na listiće, što zbog lakših praćenja dobitka/gubitka, to zbog jednake konstante. Također, ovaj način sprečava i pohlepu i veliki ulog na neki listić.

Povežite se s drugim kladioničarima
Svaki kladioničar može vam doći kao pomoć, no njihove informacije uzimajte s oprezom. Bitno je da tijekom usmene predajete nikada informaciju ne smatrate točnom, već da prije bilo kakve oklade provjerite radi li se o točnoj informaciji ili ne. Nastojite se povezati s uspješnim kladioničarima koji prate sport jednak kao i vi, te si tako razmjenjujući savjete i tipove znatno možete podignuti šanse za dobitak.

Jednom kada postanete uspješni u klađenju, tada nastavite s radom i nikada nemojte biti pohlepni. Naravno, da biste bili uspješni kladioničar potrebno je da napravite neke promjene u životu, žrtvujete slobodno vrijeme i da kladionicu ne shvaćate kao izvor dodatnog prihoda, već kao posao. Nemojte brzati s analizama parova i uvijek budite pažljivi tijekom odabira parova.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Popularne igre
Book of Dead
Book of Dead

Jedna od najpopularnijih slot igara čiji je koncept vrlo jednostavan za shvatiti

Book of Ra
Book of Ra

Bez ikakve sumnje jedna od najigranijih slot igara u kasinima diljem svijeta

Shining Crown
Shining Crown

Vrlo popularna slot igra u hrvatskim casinima i automat klubovima.

Dolphin’s Pearl
Dolphin’s Pearl

Slot igra koja vas vodi u čarobni svijet morskih dubina

Lucky Lady’s Charm
Lucky Lady’s Charm

Omiljena slot igra s pet stupaca i pet "kugli" koje otvaraju bonus