Promocija za poznavatelje nogometa u Favbetu: Liga najboljih prognozera

Ovih se dana nastavlja ciklus nogometnih kvalifikacija za Europsko prvenstvo koje će se održati iduće godine, a u Favbetu je povodom tih kvalifikacija kreirana Liga najboljih prognozera. Radi se o promotivnom periodu koji će trajati do 20. lipnja, a igrači mogu svojim okladama skupljati bodove, što im u konačnici može osigurati neku vrijednu nagradu.

favbet 1

Kako bi mogli sudjelovati u ovoj promociji, potrebno je poduzeti samo tri jednostavna koraka:

  1. Kliknite na gumb “Sudjeluj”
    Prijavite se na svoj Favbet račun ili se registrirajte ako ste novi igrač. Kliknite gumb “Sudjeluj” na stranici promocije.
  2. Oklade na utakmice kvalifikacija za Euro 2024
    Od 15. do 20. lipnja 2023., kladite se na utakmice kvalifikacija Eura 2024 u odjeljku SPORT, uplatite minimalno 10 EUR і za svakih 10 EUR (75,34 HRK) osvojite 1 bod. Oklade moraju biti obračunate i s minimalnim tečajem od 1.7 (solo) ili od 3.5 (obične), bez korištenja oklade „Bez rizika“ i „Povrat”.
  3. Osvojite bodove i nagrade
    Više bodova donosi veće šanse za pobjedu. Bodovi će se prikupljati i prikazivati u tablici „Rezultati“. Nakon završetka promocije, nagrade će dobiti prvih 10 pobjednika koji prikupe najviše bodova.

Najbolji prognozer utakmica kvalifikacija za Europsko prvenstvo u nogometu osvojit će 250 eura. Drugoplasirani će osvojiti 150 eura, dok će trećeplasirani prognozer doći do 100 eura. Pozicije 4-6 osvajaju po 75 eura, dok će pozicije 7-10 osvojiti po 50 eura!

Na stranici Favbet kladionice moguće je pronaći dodatne detalje o ovoj promociji, kao i neke od standardnih uvjeta i odredbi koje se primjenjuju na promociju.

Ako još uvijek nemate račun u Favbet kladionici, kreirajte ga klikom na ovaj link i započnite s klađenjem na kvalifikacijske utakmice za Euro 2024. godine.

Bonusi u legalnim hrvatskim kladionicama

Prva Sportska Kladionica svim novim igračima dupla prvu uplatu od 5 pa sve do 100 eura.

GEEK
Bonus Code

Favbet svim novim igračima dupla prvu uplatu do 700 eura, besplatnu okladu do 30 eura i 200 besplatnih vrtnji.

Germania novom promocijom svim novim korisnicima nudi mogućnost bonusa do 1000% na prvu uplatu uz vrtnju na Kotaču Sreće.

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.