Provjerite svoj račun u Germaniji ponedjeljkom – možda vas čeka Happy Monday Bonus

Germania je kladionica koja ima jedinstven bonus dobrodošlice koji nosi ime Hattrick Bonus. Radi se o bonusu u kojem će igrači biti nagrađeni za svoje prve tri uplate, a takav bonus trenutno ne postoji u Hrvatskoj. Još jedan bonus kakav ne postoji nigdje osim u Germaniji je Happy Monday Bonus. To je bonus koji igrači mogu osvojiti isključivo ponedjeljkom, a zapravo za njega ne moraju učiniti ništa.

Sve što se od njih traži je da se prijave na svoj račun, te provjere imaju li bonus koji im je omogućila Germania. Kada se prijave, u donjem desnom kutu trebao bi se nalaziti crveni gumb s natpisom “Bonus”, a nakon što igrač klikne na njega, trebao bi dobiti neki iznos bonus sredstava na svoj račun.

happy monday bonus1

Dakle, radi se o jako jednostavnom tipu bonusa za igrače, a sve što se od njih traži jest prijaviti se ponedjeljkom na svoj račun i provjeriti postoji li bonus koji im je omogućila Germania. Naravno, taj bonus ne možete dobiti ako nemate račun u Germania kladionici.

Stoga se registrirajte i uživajte u besplatnim poklonima koje vam osigurava Germania.

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.