Tip dana: G2 – Schalke(Esports, Subota, 27.03.2021.)

Drugi je dan Playoffa u LEC-u, najjačoj europskoj ligi u igrici League of Legends te ćemo gledati ekipu koja je zauzela prvo mjesto u regularnom dijelu, G2, protiv Schalkea koji je bio na četvrtoj poziciji. Gledajući zadnjih nekoliko godina, Schalke je najuspješnija ekipa protiv G2 jer je uspjela upisati najviše pobjeda protiv njih u regularnom dijelu, a iz svega toga se razvilo i pravo malo rivalstvo koje je uvijek dovodilo do vrlo zabavnih i dinamičnih okršaja ove dvije ekipe. Danas će se ovaj dvoboj igrati po sustavu best of 5, odnosno pobjednička ekipa će biti ona koja prva upiše tri pobjede, a to nam garantira najmanje tri spektakularne mape i pregršt zabave.

G2

Osjećamo kako smo rekli sve što smo mogli o ekipi G2 u našim prijašnjim tipovima dana koji su uključivali ovu ekipu, ali vrijedi još jednom rezimirati. Riječ je o najjačoj ekipi u Europi i jednoj od najjačih na svijetu koja jednostavno dominira LEC-om sada već više od dvije godine. Ove sezone dodatno su se pojačali jer su hrvatskog igrača Perkza prodali u Cloud9, a doveli Rekklesa iz Fnatica. Iako mnogi nisu sigurni je li to doista pojačanje, prema dosad viđenom možemo reći da definitivno jest jer Perkz je igrao na poziciji koja mu nije glavna, dok je to pozicija na kojoj je Rekkles jedan od najboljih na svijetu. Rezultati u ovom splitu govore za sebe, G2 je opet glavni favorit u ovom splitu, a čak i kada bi nekim čudom izgubio danas, pao bi u donji dio Playoff ždrijeba i još uvijek bi imao šansu izaći kao konačni pobjednik splita.

Schalke

Schalke je uspješan ili neuspješan u serijama. Nakon što su sjajno krenuli u sezonu i nanizali nekoliko pobjeda, uslijedilo je čak sedam poraza u nizu, da bi sve završili pobjedničkim nizom i plasmanom u Playoff s visoke četvrte pozicije. Sada ih čeka strašno jaki G2 i nitko ne daje apsolutno nikakve šanse Schalkeu, nazivajući njihov stil igre previše jednodimenzionalnim, dok G2 može svoje mečeve pobijediti na stotinu različitih načina. Ono što je glavna karakteristika Schalkea jest da svojim načinom igre pokušavaju uvijek igrati tako da tijekom borbe cijeli tim pokuša doći i pomoći pojedincu što dovodi do velikog broja killova, a kada je protivnik G2, oni su zagarantirani.

Prognoza

Upravo su killovi naš glavni fokus u današnjem tipu dana i granica na broj killova prve mape je 26.5. Za neki drugi meč mogli bi reći kako je ona poprilično visoka, no povijest mečeva ove dvije ekipe daje nam razloga da očekujemo da će ona biti prebačena. Kvota na taj ishod je sjajnih 1.85 i zaista s nestrpljenjem očekujemo vidjeti hoće li ovaj dvoboj opravdati naša očekivanja.

G2 – Schalke
Tip
: Više od 26.5 killova, 1. mapa
Kvota: 1.85
KladionicaFavbet

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Popularne igre
Book of Dead
Book of Dead

Jedna od najpopularnijih slot igara čiji je koncept vrlo jednostavan za shvatiti

Book of Ra
Book of Ra

Bez ikakve sumnje jedna od najigranijih slot igara u kasinima diljem svijeta

Shining Crown
Shining Crown

Vrlo popularna slot igra u hrvatskim casinima i automat klubovima.

Dolphin’s Pearl
Dolphin’s Pearl

Slot igra koja vas vodi u čarobni svijet morskih dubina

Lucky Lady’s Charm
Lucky Lady’s Charm

Omiljena slot igra s pet stupaca i pet "kugli" koje otvaraju bonus