Tip dana: Gen.G – Afreeca Freecs(Esports, Četvrtak, 18.02.2021.)

Za današnji tip dana okrećemo se još jednom igrici League of Legends. Kako volimo putovati svijetom u pronalasku najboljeg događaja na koji želimo igrati, ovaj put smo posjetili Južnu Koreju za meč između ekipa Gen.G i Afreeca Freecs. Gen.G je jasan favorit u ovom meču i naš će se tip bazirati upravo na toj ekipi.

Omjeri

Gen.G se trenutno nalazi na drugom mjestu ljestvice natjecanja u Južnoj Koreji koje još nosi ime LCK. Ima omjer od pet pobjeda i tri poraza, a u svojih zadnjih pet mečeva je upisao četiri pobjede, dok je jedini poraz došao od ekipe svjetskih prvaka – Damwona. Čak su i u tom meču izgledali jako dobro te su uzeli i jednu mapu prvacima koji trenutno imaju omjer od osam pobjeda i jednog poraza. S druge strane, Afreeca Freecs je na omjeru od tri pobjede i pet poraza te nisu baš u nekoj zavidnoj formi s obzirom da su izgubili svoja dva posljednja meča. Taj niz bi se po svemu sudeći trebao povećati jer Gen.G je izuzetno teška ekipa za pobijediti i nije baš poželjno pokušavati se vaditi iz rezultatske krize protiv njih.

Broj killova

Gen.G je ekipa koja je dobro pokrivena na svih pet uloga u igrici, a uz to su i jako efikasni pa im mečevi završavaju s poprilično velikim brojem killova. Vrijedi istaknuti kako su na jednoj mapa u svom prošlom meču uspjeli napraviti čak 29 killova, dok su svojim protivnicima dozvolili tek četiri. 29 killova na jednoj mapi je izuzetno velika brojka za profesionalne mečeve, a samo govori koliko Gen.G autoritativno voli pobjeđivati svoje mečeve. Današnja granica ukupnog broja killova te ekipe nije niti približno visoka i u njoj smo prepoznali jednu određenu vrijednost. Za sve ljubitelje igrice koji žele vidjeti kako je to izgledalo u meču koji smo opisali, mogu pogledati sljedeći video:

Afreeca Freecs je još jedna ekipa koja već zadnjih par splitova igra pomalo neorganizirano i mečevi im završavaju s velikim brojem killova. Smatramo kako se radi o ekipi koja svojom kaotičnom igrom može dobiti bilo koga, ali isto tako i izgubiti od bilo koga. Ovaj put vjerujemo ipak da će izgubiti jer Gen.G je dokazao da je njihov tim shvatio kako funkcionira posljednja nadogradnja igrice te je nakon lošeg ulaska u sezonu nanizao neke sjajne rezultate.

Prognoza

Kao što smo ranije u našem tekstu spomenuli, za tip dana se nećemo bazirati na pobjednika jer kvota jednostavno nije isplative, već ćemo našu pažnju usmjeriti broju killova ekipe. Granica broja killova na ekipu Gen.G je 12.5, a to zaista nije puno. Ono što je također jako privlačno jest činjenica da ekipa može i izgubiti mapu, ali ako na njoj napravi više od 12 killova ovaj tip će svejedno biti dobitan. Sasvim je izvjesno da Gen.G želi držati korak s braniteljima naslova iz Damwona, a da bi u tom uspjeli moraju pobjeđivati ovakve mečeve. Poznavajući njihovu želju za pobjeđivanjem na jedan uvjerljiv način, kvota od 1.75 na više od 12.5 killova čini se jako privlačnom i moramo odigrati na nju.

Gen.G – Afreeca Freecs
Tip
: Gen.G više od 12.5 killova, 1. mapa
Kvota: 1.75
KladionicaFavbet

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Popularne igre
Book of Dead
Book of Dead

Jedna od najpopularnijih slot igara čiji je koncept vrlo jednostavan za shvatiti

Book of Ra
Book of Ra

Bez ikakve sumnje jedna od najigranijih slot igara u kasinima diljem svijeta

Shining Crown
Shining Crown

Vrlo popularna slot igra u hrvatskim casinima i automat klubovima.

Dolphin’s Pearl
Dolphin’s Pearl

Slot igra koja vas vodi u čarobni svijet morskih dubina

Lucky Lady’s Charm
Lucky Lady’s Charm

Omiljena slot igra s pet stupaca i pet "kugli" koje otvaraju bonus