Tip dana: Los Angeles Clippers – Dallas Mavericks(Košarka, Nedjelja, 06.06.2021.)

Večeras se igra zadnja, sedma utakmica u seriji između Los Angeles Clippersa i Dallas Mavericksa i pobjednička će ekipa proći u drugi krug Playoffa. Zaista smo gledali sjajnu seriju u kojoj su u svih šest utakmica slavile gostujuće ekipe, a sad će Clippersi morati napraviti “break” ako žele proći dalje. Serija je to koja uvelike ovisi o dva igrača, a to su Kawhi Leonard kod Clippersa i Luka Dončić kod Mavericksa. Zadnji put smo za tri poena ostali prekratki kod našeg tipa na over Dončića, a nakon zadnje utakmice, za večeras smo morali odigrati na Leonarda.

Los Angeles Clippers

U šestoj su se utakmici Clippersi jako mučili i bili u rezultatskom zaostatku veći dio susreta. Međutim, kada je najviše trebalo, povukao ih je onaj igrač od kojeg se to najviše i očekivali, a riječ je o Kawhiju Leonardu. Ubacio je sjajnih 45 poena, uz postotak uspješnosti šuta od 72%. Kroz čitavu seriju ima fantastične postotke šuta, a oduvijek znamo da je jedan od najboljih obrambenih igrača u ligi. Jednostavno sve večeras ovisi o njemu i ako odluči uzeti velik broj šuteva u ovoj utakmici, jednostavno je nemoguće da ostane ispod postavljene granice za broj postignutih poena.

Dallas Mavericks

Sukladno Clippersima, Dallas uvelike ovisi o Luki Dončiću. U zadnjoj je utakmici na njemu odigrana sjajna obrana i ograničili su ga na dosta nizak broj poena, a 10-ak poena je zabio u zadnje dvije minute kada je već bilo kasno. Očekujemo nešto slično i večeras te da bi u jednoj takvoj utakmici opet mogli vidjeti iste ili slične brojke kod glavnih pojedinaca. Ako tako bude, pitanja o prolasku današnjeg tipa dana zaista ne bi trebalo biti, ali znajući važnost ove utakmice i da će obje ekipe ići na sve ili ništa, Dončić također postaje dobar izbor za odigrati.

Prognoza

Kao što smo rekli u uvodu, naš današnji tip dana je da će Kawhi Leonard zabiti više poena od ponuđene granice. Ona iznosi 32.5 poena, a najbolji dio ovog tipa je da utakmica večeras počinje u 21 sat i 30 minuta po našem vremenu te svi imamo priliku uživati u ovoj košarkaškoj poslastici.

Los Angeles Clippers – Dallas Mavericks
Tip
: Kawhi Leonard više od 32.5 poena
Kvota: 1.85
KladionicaSupersport

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Popularne igre
Book of Dead
Book of Dead

Jedna od najpopularnijih slot igara čiji je koncept vrlo jednostavan za shvatiti

Book of Ra
Book of Ra

Bez ikakve sumnje jedna od najigranijih slot igara u kasinima diljem svijeta

Shining Crown
Shining Crown

Vrlo popularna slot igra u hrvatskim casinima i automat klubovima.

Dolphin’s Pearl
Dolphin’s Pearl

Slot igra koja vas vodi u čarobni svijet morskih dubina

Lucky Lady’s Charm
Lucky Lady’s Charm

Omiljena slot igra s pet stupaca i pet "kugli" koje otvaraju bonus