Tip dana: PPD Zagreb – Barcelona(Rukomet, Četvrtak, 11.02.2021.)

Danas u rukometnoj Ligi prvaka za muškarce imamo susret našeg PPD Zagreba i Barcelone. Ne treba niti napominjati koliki je favorit španjolska ekipa u ovoj utakmici budući da se trenutno nalazi na prvoj poziciji u skupini s deset pobjeda iz isto toliko utakmica, a Zagreb ima jedan obrnuto proporcionalni učinak i nalazi se na zadnjoj poziciji sa svim porazima. Točnije, Zagreb ima osam poraza iz osam utakmica. Kako bi Barcelona osigurala svoju prvu poziciju u skupini, iz ovog susreta potreban joj je samo jedan bod, iako je već i više nego izvjesno da će Katalonci biti prvi u skupini. Zagreb ima još nekih teoretskih šansi za prolazak u drugi krug, ali smatramo kako u ovoj utakmici ne bi trebao nikako osvojiti svoje prve bodove.

Prošli susret kao pokazatelj

Španjolska rukometna liga je spala na poprilično niske grane, a Barcelona je jedini nešto jači klub i u domaćem prvenstvu nerijetko svojim protivnicima zabija i po 40 golova. Stoga sva njihova želja i razigranost dođu do izražaja u utakmicama Lige prvaka. Tome je i sam Zagreb svjedočio kada je ove sezone morao u Barcelonu na gostovanja u debiju Vlade Šole kao novog trenera. Malo je reći da je tamo razbijen jer je u 19 minuta utakmice već imao 19 lopti u svojoj mreži, a utakmica je završila s ogromnih 45-27 za Barcelonu. Iako ne možemo realno očekivati da će i u ovoj utakmici Barcelona zabiti 45 golova, možemo da će odnijeti dva boda s gostovanja i pritom zabiti velik broj golova.

Jako efikasan rukomet

Barcelona igra nevjerojatno brz i efikasan rukomet. Snažna obrana i vratari omogućuju mnoštvo kontri i laganih, brzih golova, a napad na postavljenu obranu lako rješava vanjska linija koju čine naš Cindrić, Palmarsson i Mem u većini slučajeva. Nerijetko njihove utakmice završavaju s oko 65 golova jer je ova ekipa u stanju napuniti mrežu svakom svom protivniku. Samo jedan fantastičan primjer njihove brzine i efikasnosti je sažetak utakmice koju su odigrali baš sa Zagrebom ove sezone, a možete ga pogledati na videu:

Prognoza

Granica na pobjedu Barcelone s hendikepom na kraju utakmice iznosi -10.5, a na poluvremenu -5.0. No, ono što nas zanima je broj golova. Gledajući ponudu za broj golova na utakmici na njezinom poluvremenu i na kraju vidimo da postoji malena razlika. Granica za broj golova na poluvremenu je 31.5 gol, a na kraju čak 64.5. To bi značilo da kladionica smatra kako će u prvom poluvremenu pasti oko 31 gol, a u drugom čak 33 pa nam se isplativim čini odigrati da će u prvom poluvremenu pasti više golova od zadane granice. Pod pretpostavkom da će u oba poluvremena pasti isto golova, čini se kako ovaj tip ima svoju određenu vrijednost. Možemo reći kako je 31.5 gol granica koju Barcelona redovno prebacuje, a nažalost, ovaj Zagreb je zreo za primiti najmanje 20-ak golova na poluvremenu. Kvota je odličnih 1.80 i možemo reći da djeluje zaista isplativo. Utakmica bi trebala početi u 20 sati i 45 minuta i bit će prava poslastica za sve neutralne fanove rukometa, a ne baš toliko za fanove koji navijaju za PPD Zagreb.

PPD Zagreb – Barcelona
Tip
: više od 31.5 gol, 1. poluvrijeme
Kvota: 1.80
KladionicaFavbet

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Popularne igre
Book of Dead
Book of Dead

Jedna od najpopularnijih slot igara čiji je koncept vrlo jednostavan za shvatiti

Book of Ra
Book of Ra

Bez ikakve sumnje jedna od najigranijih slot igara u kasinima diljem svijeta

Shining Crown
Shining Crown

Vrlo popularna slot igra u hrvatskim casinima i automat klubovima.

Dolphin’s Pearl
Dolphin’s Pearl

Slot igra koja vas vodi u čarobni svijet morskih dubina

Lucky Lady’s Charm
Lucky Lady’s Charm

Omiljena slot igra s pet stupaca i pet "kugli" koje otvaraju bonus