Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Aplikacije i softver

Recenzija: MobiKin Assistant for Android – aplikacija za backup podataka

Nitko ne želi izgubiti podatke, bez obzira je li riječ o podacima na računalu ili pametnom telefonu. Danas svatko od nas koristi smartphone i većinom je svaki krcat različitim podacima. Podaci na telefonu mogu biti poslovne prirode, ali često i osobni podaci koje nikako ne želimo izgubiti. Ako želite spremiti podatke na sigurno, uraditi sigurnosnu kopiju, MobiKin je aplikacija koja će vam sigurno pomoći u tome.

Podaci na pametnom telefonu u pravilu su sigurni i nema nekog posebnog razloga za paniku. Ipak, zna se dogoditi da se podaci izgube, odu u pogrešne ruke, ili budu nedostupni iz nekog razloga. Da bi dodatno osigurali podatke koji su vam jako važni, fotografije, video sadržaj i druge, iskoristite MobiKin Assistant aplikaciju za Android. MobiKin Assistant je multifunkcionalna aplikacija za upravljanje podacima na Android uređajima, s posebnim naglaskom na backup, restore, uređivanje arhive, kopiranje, brisanje i slične operacije. Ako se odlučite za ovaj alat, imate kompletno rješenje za upravljanje podacima i sadržajem na vašem Android uređaju.

Kako se koristi MobiKin aplikacija?

MobiKin Assistant aplikacija za Android je odličan i kompletan alat, a opet jednostavan za korištenje. S lakoćom možete napraviti prijenos i uređivati kontakte, kopirati aplikacije, tekst poruke, fotografije i video. Ova aplikacija vam omogućava laganu i sigurnu izradu sigurnosnih kopija, podataka s vašeg mobitela na računalo. U nastavku ćemo objasniti kako se koristi aplikacija MobiKin Assistant.

Aplikacija je dostupna za MS Windows i Mac sustave. Možete je preuzeti sa službene stranice, besplatno, i instalirati na računalo. Već nakon pokretanja aplikacije, spojite Android uređaj na računalo pomoću USB kabela i spremni ste za rad.

MobiKin backup podataka

Ako želite napraviti kopiju svih podataka s Android telefona na računalo, jednostavno odaberite „Super Toolkit“ i „Backup“. U sljedećem prozoru izaberite koje podatke želite spremiti na željenu lokaciju i potvrdite sa „Back Up“. Sačekajte da se podaci kopiraju na vaše računalo.

MobiKin spremanje podataka

Postupak vraćanja podataka „Restore“ radi na sličan način, reverzibilno naravno. Trebate izabrati arhivu iz koje želite vratiti podatke, i opet izabrati podatke koje želite vratiti. Potvrdite na „Restore“ i sačekajte da se podaci vrate iz sigurnosne kopije s računala na Android.

MobiKin restore

Prije nego pokrenete snimanje podataka, te izradu sigurnosne kopije, možete pogledati i odabrati kategoriju datoteka i podataka koje želite spremiti. Jednostavno izaberite kategoriju, fotografije, kontakti ili neku drugu koju želite i potvrdite na „Export“. Vaši podaci će se spremiti na računalo.

MobiKin edit

Jedna jako dobra opcija, uređivanje podataka na računalu. Uz pomoć ove aplikacije možete urediti kontakte, jedan po jedan i upisati podatke koji su nedostajali. Osim toga, možete obrisati postojeće kontakte, spremiti nove i kako smo već spomenuli, urediti postojeće.

MobiKin uredi kontakte

Za vrijeme dok je smartphone spojen na računalo, možete primiti poruke putem aplikacije, poslati poruke pa čak i SMS uz pomoć tipkovnice na vašem računalu.

slanje i primanje poruka

Organiziranje aplikacija nikada nije bilo lakše. Možete instalirati aplikacije putem računala pa tako i ukloniti postojeće aplikacije.

Pogledajte video, i uvjerite se u opcije koje nudi ovaj alat:

Druge opcije koje imate na raspolaganju

Da spomenemo i druge značajne opcije koje donosi aplikacija. Pored gore spomenutih, vrijedi posebno istaknuti da je aplikacija kompatibilna sa smartphone modelima koji koriste Andrioid verziju 4.0 i noviju. Možete aplikaciju koristiti na većini modernih telefona, pa da istaknemo: Xiaomi Mi 11 Ultra/11 Pro/11/10/9/8, OnePlus 9 Pro/9/Nord N10 5G/Nord 100, Samsung Galaxy S21/S20/S10/S9, Huawei, Google, ZTE, Motorola i drugi.

Još nešto; ako nemate USB kabel, možete kopirati Android podatke na računalo uz pomoć Wi-Fi mreže. Jednom kada ste spojili mobitel s računalom, uz pomoć aplikacije možete raditi screenshot zaslona vašeg mobitela i spremiti tu fotografiju na računalo. Ovo je odlična opcija ako radite neki tutorial i pomažete nekome pronaći određene opcije na telefonu.

Prilikom kopiranja podataka, važno je napomenuti da podaci ostaju u svom originalnom formatu. Snimljene fotografije i snimljeni video sadržaji će ostati iste kvalitete kao što su bili u originalu.

Kontakti, popis odlaznih i dolaznih poziva, poruke i drugi podaci će biti spremljeni u formatima kao što su: XML, HTML, VCF i drugi standardni formati za te potrebe. Za import podataka možete koristiti BAK, VCF, Outlook, JSON, CSV i druge standardne formate.

Kako kupiti MobiKin softver?

Ako želite iskoristiti sve mogućnosti ovog Android Assistant softvera, posjetite službenu stranicu i kupite licencu. Po cijeni od $29,95 možete kupiti 1-godišnju licencu i koristiti je na računalu. Ako želite bolju opciju, predlažemo da kupite Lifetime licencu za 1 PC po cijeni od $39,95. Za korištenje aplikacije na više računala, možete odabrati licence za 2-5 računala ili 6-10 računala, ovisno o vašim potrebama. Kompletan cjenik licenci pogledajte na službenim stranicama.

Licenca za Mobikin

Naš zaključak za kraj

Softver je jako dobar i radi odličan posao. S lakoćom možete kopirati podatke s Android telefona na računalo, urediti ih i vraćati na smartphone kada je to potrebno. Preuzmite aplikaciju MobiKin i testirajte mogućnosti. Ako razmišljate o sigurnosti podataka, ovaj alat je odličan za to. Za sve upite i detalje koji vas zanimaju, slobodno se obratite na e-mail za podršku, koji možete pronaći na službenim stranicama autora ovog programa.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

U Moskvi se održavaju tečajevi iz oralnog seksa za djevojke koje žele usavršiti svoje sposobnosti oralnog zadovoljavanja. Cijena tečaja je 3500 ruskih rublja (608kn)...

Tech

Što bi se dogodilo ako uronite ruku u posudu tekućeg dušika? Bi li vam se ruka smrzla do ozeblina? Bi li se razbila čim...

Internet

Sigurno ste do sad naletjeli na neke od bizarnosti na koje je Googleovo auto naletjelo pri snimanju, a u ovom videu pogledajte kompilaciju najčudnijih...

Tech

Trebate izračunati postotak od nekog broja, a ne znate kako? Pročitajte ovaj jednostavan članak i naučite kako se računa postotak. Postotci se koriste za...

Tech

1995. godine grupa znanstvenika NASA-e napravila je testove o tome kako pojedine droge utječu na paukovu sposobnost da izgradi mrežu.

Internet

Odmah da vam kažemo – neizbježan kraj dogodio bi se iznenađujuće brzo. Ako je zapremnina prosječnog lijesa 886 litara, a prosječan volumen ljudskog tijela...

Automoto

Tvrtka Laser Power Systems razvila je automobil pogonjen nuklearnom energijom. Napokon je pronađen način koji će vašem automobilu omogućiti vječni rad bez punjenja. No...

Tech

Rudnik dijamanata Mir u Siberu jedna je od najvećih rupa u tlu koju je čovjek napravio. Duboka je 525 metara i široka 1200m. Let...