Viralno

Čovjek tavom otjerao krokodila sa svog imanja. Pogledajte ovu nesvakidašnju situaciju!

Florida je često u različitim šalama i internetskim memeovima prikazana kao najotkačenija savezna država u SAD-u, ponajviše zbog ludih zabava i ponašanja mladih koji tamo žive. No, ovoga puta ludost Floride i njezinih stanovnika dobila je novo ruho. Naime, u jednom odmorištu pojavio se krokodil. Svi su posjetioci tog odmorišta u strahu morali čekati kako bi ga zapravo napustili, ali krokodil se jednostavno nije pomjerao ležeći u travi.

Vlasnik odmorišta nije imao drugu ideju kako omogućiti svojim posjetiocima da napuste njegovo odmorište te je, poput scenarija u nekoj komediji, dograbio tavu i krenuo na krokodila. Pogledajte kako je to izgledalo:

Kada je vlasnik odmorišta krenuo prema krokodilu, krokodil je širom otvorio usta i krenuo na njega. Međutim, na sreću gospodina s tavom, uspio je pogoditi svoj prvi udarac što je zapravo natjeralo krokodila da stane. Zatim je uslijedio još jedan udarac i krokodil se okrenuo te pobjegao. Iako je ovo poprilično hrabar čin vlasnika odmorišta, jednostavno se mora reći kako je bio i poprilično nepromišljen. Teško je zamisliti što bi se dogodilo da nije uspio pogoditi svoj inicijalni udarac. Sasvim sigurno ga nitko ne bi mogao spasiti od snažnog ugriza krokodila, no na sreću za njega, sve se ipak završilo dobro.

Ako znate nekoga kome bi ovaj video mogao biti zanimljiv kao što je to bio nama, svakako ga podijelite i pokažite mu ove nesvakidašnje scene!

To Top

Prije nego što nas napustite...