Viralno

Pogledajte najslađe uspavljivanje djeteta ikad!

Već dugi niz godina svjedoci smo raznih šaljivih i slatkih videa koji uključuju roditelje i njihovu djecu. Često smo tako mogli gledati roditelje koji na jedinstvene načine hrane svoju djecu, igraju se s njima ili ih uspavljuju. Upravo ovaj zadnji primjer smo vam odlučili danas pokazati putem jednog od najslađih videa koje smo gledali u zadnje vrijeme. Radi se o jednom vrlo inovativnom načinu uspavljivanja djeteta koji je vrlo brzo postao viralan. Pogledajte stoga o čemu se zapravo ovdje radi:

Oduvijek smo znali kako je glazba jedno od najboljih rješenja kako uspavati dijete, a ovdje je u potpunosti poslužila svojoj svrsi. Međutim, kada vidimo kako beba zapravo leži i tone u san na samoj gitari koju svira njezin otac, video dobiva jednu još veću čar. Nježne note gitare zaista zvuče jako umirujuće pa nas stoga ne čudi kako je maleno dijete zaspalo uz njih.

Među komentarima na video postoje i oni koji su uočili prekrasan osmijeh djeteta trenutak prije nego što će zatvoriti oči i zaspati, a malo koga je on zapravo uspio ostaviti ravnodušnim. Uvjereni smo kako ovakvi tipovi video uradaka nikada neće izaći iz mode, a istovremeno se i nadamo da smo u pravu.

Ako znate nekoga tko voli ovakve tipove video uradaka kao što ih volimo mi, pošaljite im ovo prekrasno uspavljivanje i garantiramo vam da ćete im staviti osmijeh na lice i uljepšati dan!

To Top

Prije nego što nas napustite...