Viralno

Video djevojčice koja prvi put kuša wasabi apsolutno će vam uljepšati dan!

Wasabi je biljka česta u japanskoj kuhinji te je jedan od najkorištenijih priloga uz popularni sushi. Ona ima poprilično ljut okus sličan hrenu i jedu je uglavnom ljubitelji ljutoga i jakog okusa. Mnogi ga u ovim krajevima još nisu nikada probali, a isto se može reći i za malenu djevojčicu u videu koji vam donosimo. Ona je bila znatiželjna te je od svoje majke zatražila da isproba kakvog je okusa wasabi. Reakcija nakon što je okusila wasabi postala je apsolutni hit i uljepšat će vam dan. Pogledajte tu reakciju:

Nakon što je prva dva puta na upit želi li probati wasabi, dvaput odgovorila da ne želi, kada ga je majka udaljila, djevojčica je za njime zavapila još jednom. Njezina joj je majka tada ipak odlučila dopustiti da ga isproba, a nakon inicijalnog malenog ugriza vrha biljke, malo tko je mogao očekivati ovako duhovitu i slatku reakciju.

Djevojčica je zavapila “help” ili upomoć što je jednostavno oduševilo i nasmijalo sve koji su pogledali ovaj video po prvi puta. Ako i vi želite nasmijati nekoga, definitivno pokažite toj osobi ovaj video jer garantirano će ih nasmijati. Video je postavljen na više društvenih mreža s više različitih računa, a ukupno su ga pogledali deseci milijuna ljudi. Zaista je smiješno i čitati komentare koje su na njega ostavili razni gledatelji jer samo nadodaju već ionako jako simpatičnom i smiješnom video uratku.

To Top

Prije nego što nas napustite...