Viralno

Vidite li na ovom videu psa koji se odmara na krovu? U krivu ste, a pogledajte i zašto!

Još jedan video postao je vrlo popularan nakon što je početkom ove godine postavljen na YouTube. Radi se o kratkom videu u kojem žena, barem se tako čini, snima psa koji odmara na krovu susjedne kuće. Pas je bijele boje, a jasno se ističu njegova njuška i oči. Međutim, nakon što ga žena pokuša dozvati, ono što će se dogoditi istovremeno ju je nasmijalo, ali i iznenadilo. Pogledajte zašto:

Kao što i sam naslov videa u prijevodu na hrvatski kaže: “Ono što se čini kao pas, na kraju je nešto sasvim drugo”. I doista, dok smo svi mislili da gledamo u psa na krovu, zapravo se radi o mački. Internet je nasmijao ovaj video jer se na kraju ispostavilo da ova mačka na svojoj stražnjici ima šare koje neodoljivo podsjećaju na psa.

Video je prvobitno postavljen na Tik Tok gdje je stekao ogromnu popularnost, a zatim je pronašao svoj put i na YouTube. Naravno, njega su vidjeli već milijuni ljudi, a reakcije na njega zaista su sjajne. Većinu je ovo jako nasmijalo, dok je neke čak i uplašila ova pojava, a ubrzo je mačka s videa dobila i nadimak “Catdog”, što je, naravno, spoj riječi cat i dog (mačka i pas).

Ovaj video sjajan je i za pokazati nekome od bližnjih te ih prevariti jer gotovo garantirano će odgovor na pitanje koju životinju vide biti pas.

To Top

Prije nego što nas napustite...