Viralno

Došla je prodati prsten, a reakcija zaposlenika ju je rasplakala. Pogledajte zašto!

Viralno prsten

Vremena u kojima živimo definitivno su teška za pojedince, ponajviše na financijskom planu. Posebice je to slučaj kod obitelji s djecom koje nemaju velike prihode, ali se svim silama trude da njihova djeca budu sretna. Vrlo vjerojatno je jedna od njih i žena iz videa koji vam donosimo. Ona je došla prodati prsten koji joj je poklonila majka jer jednostavno, kako kaže, trenutno nema novaca, a plaća će joj biti tek idući mjesec. Zaposlenik će pogledati prsten, ali jasno se vidi da mu je žao što ga gospođa mora prodati. Pogledajte njegovu iduću reakciju:

Ono što je zaposlenik učinio šokiralo je i gospođu, ali i njezinu djecu. Prvo je posegnuo u džep i izvadio novce. Prebrojao ih je i pružio ženi. Međutim, kada je pomislila da je to iznos koji će dobiti za prsten, on joj je pružio i prsten te rekao da ga uzme i da su novci poklon. Ovaj predivan čin odmah je rasplakao ženu, a zaposlenik je otišao i korak dalje. Na papirić je napisao svoj broj i rekao joj da se javi ako joj još koji put zatreba pomoć.

Radi se o jednom malo starijem viralnom videu koji je do danas skupio 22 milijuna pregleda na YouTubeu. Ako nas pitate, zaslužio je i puno više!

Ako znate nekoga kome bi ovaj video mogao na bilo koji način uljepšati dan, pošaljite ga toj osobi jer vam garantiramo da će u tome i uspjeti. Ovakvih ljudi je zaista malo i svijet bi bio puno ljepše mjesto kada bi ih bilo više!

To Top

Prije nego što nas napustite...