Viralno

Najnesretnija ruka u pokeru ikad! Pogledajte ishod koji se događa jednom u 2.7 milijardi puta!

Poker

Poker je igra za sretne i spretne. Iako jednim dijelom ovisi o sreći i kartama koje će dobiti, igrač može nekim svojim pametnim odlukama okrenuti šanse na svoju stranu. Primjerice, ako ima slabije karte, iskorištavanjem pozicije na kojoj sjedi i takozvanog blefa, protivnike može uvjeriti da je trenutno najjači za stolom. No, ponekad će se dogoditi situacija i da igrač dobije karte koje djeluju nepobjedivo. Tada će bez razmišljanja biti spreman uložiti sve svoje žetone jer vjeruje kako jednostavno ne postoji šansa da bude pobijeđen.

Upravo se jedna takva situacija dogodila još 2008. godine na najvećem svjetskom natjecanju World Series of Poker. Dva su igrača bila apsolutno uvjerena da imaju najjače karte na stolu, ali samo jedan od njih je izašao kao pobjednik. Njihove ruke bile su toliko jake da su šanse da se dogode u istom dijeljenju statistički čak 1 naprema 2.7 milijardi!

Pogledajte kako je to izgledalo:

Dakle, radi se o ruci koja se dotad nikad nije vidjela na ovom turniru, a možemo reći da se ni do danas nije ponovila. Motoyuki Mabuchi tako je ispao jedan od najvećih pokeraških tragičara ikad jer zaista je nevjerojatno da je ispao s turnira nakon što je dobio četiri asa. S druge strane, Justin Philllips se može pohvaliti kako je dobio najjaču ruku koja postoji u pokeru te je njome u jednom od najzanimljivijih dijeljenja ikad uspio slaviti. Teško je uopće zamisliti što je ovoj dvojici pokeraša u trenutku saznanja ishoda ruke prolazilo kroz glavu. No, jedno je definitivno sigurno – njihovi osjećaji bili su u potpunosti suprotni.

Za stolom za kojim su sjedila dva igrača, sjedila je i komičarska zvijezda Ray Romano, poznat ponajviše po svojoj glavnoj ulozi u seriji Svi vole Raymonda. Jedan je od mnogih poznatih glumaca kojima casino i poker nisu strani pa je tako odlučio okušati se i na ovom turniru. Evidentno je da je i on ostao u šoku kao što i sam kaže na kraju videa, a teško je reći tko ne bi bio kada bi se našao na njegovom mjestu. Phillips na kraju ipak nije ostvario neki značajan rezultat na ovom turniru, ali unatoč tome promaknuo se u jednu od njegovih najvećih zvijezda zbog dijeljenja koje će ostati zapamćeno zauvijek.

Ako znate nekoga tko voli poker i kome bi ovaj video mogao biti zanimljiv, definitivno mu ga pošaljite jer postoje realne šanse da se ovako nešto neće više nikad ponoviti. Upravo zato bi tu osobu ovaj video mogao oduševiti!

To Top