Viralno

Iznenadili su ga upoznavanjem s osobom koja mu je donirala koštanu srž. Pogledajte predivnu reakciju!

Bruce Becke je osoba koja je bolovala od leukemije te mu je bila potrebna donacija koštane srži. Na sreću, za njega se tu našao stranac koji mu je svojom donacijom, može se slobodno reći, spasio život. Nakon što je sa svojom obitelji u restoranu slavio svoj, kako su ga nazvali, drugi rođendan nakon što mu je život bio spašen, obitelj koja je sjedila do Bruceove započela je razgovor s njima. Upitali su Brucea kako je moguće da proslavlja svoj drugi rođendan, a on je tada ispričao svoju životnu priču.

Ispričao im je kako je prije dvije godine imao operaciju koja mu je spasila život i kako je njegov donor, 26-godišnji mladić i Baltimorea, zapravo jedini razlog zašto on danas može sjediti za tim stolom. Obitelj koja je sjedila za stolom do Bruceovog tada je malo-pomalo počela otkrivati kako su oni iz Baltimorea te kako se njihov sin zapravo zove Mike poput donora koji je Bruceu spasio život.

Sve je naravno kulminiralo kada su Bruceu otkrili da je njegov donor Mike upravo mladić koji je sjedio za stolom pored, a tada je Bruceova reakcija postala viralna. Pogledajte je:

Ovaj susret zapravo je u tajnosti organizirala Bruceova kći u dogovoru s Mikeovom majkom, a vjerojatno niti jedna od njih nije niti očekivala kako će stvoriti predivan video koji će oduševiti internet.

Uvijek nas veseli vidjeti ovako dirljive video uratke, a ako znate nekoga tko razmišlja na isti način, podijelite ovaj video s tom osobom jer sasvim sigurno ćete joj uljepšati dan!

To Top

Prije nego što nas napustite...