Viralno

Čovjek se stvorio niotkuda! Pogledajte ovaj bizarni video

Na internetu danas zaista ne nedostaje bizarnih video uradaka i stvari koje jednostavno ne možemo lako objasniti. Jednu takvu odlučili smo vam pokazati u nadi da možda netko od vas ma logično objašnjenje kako je moguće ono što se nalazi na ovom videu. Prije nego krenemo u neke logične, ali i nelogične zaključke, pogledajte o čemu govorimo:

Dakle, na nadzornoj kameri vidimo kombi koji prolazi i ništa se ne čini previše čudnim. Međutim, kada kombi prođe i krene izlaziti iz kadra, na mjestu pored kojeg je prošao misteriozno se stvorio muškarac. Ovaj video zbunio je apsolutno sve koji su ga pogledali, a još uvijek nismo naišli na objašnjenje kako je ova pojava muškarca moguća.

Poneke je čak i uplašilo ono što su vidjeli, ali osobu koja je taj video objavila očito nije. Možemo tako čuti kako se osoba koja to sve gleda na kameri zapravo smije, a nismo sigurni da bi i nama ovo bilo smiješno.

Jedna od teorija kaže kako je čovjek zapravo izašao iz kombija koji je bio u pokretu, no to se čini nevjerojatno teškom misijom s obzirom na to da on u trenutku prolaska kombija mirno stoji na mjestu i ne čini se kao netko tko je iskočio iz vozila u pokretu. Podijelite ovaj video s nekim tko bi mogao imati odgovor na to što se ovdje zapravo dogodilo i recite nam jeste li uspjeli doći do nekog logičkog zaključka.

To Top

Prije nego što nas napustite...