Viralno

Koala mu je ušla u auto što joj se svidjelo i nije htjela izaći. Pogledajte smiješni video!

Jedan je čovjek morao posjetiti vinograd sa svojim psom, ali je odlučio psa ostaviti u autu. Budući da je vani bilo vruće, ostavio je otvorena vrata i klimu u autu kako bi psu bilo ugodno dok ga čeka. Kada se vratio nakon posla koji je morao obaviti, zateklo ga je maleno i krznato iznenađenje. Na zadnjem sjedištu njegovog auta sjedila je malena koala. Njoj je sasvim sigurno bilo potrebno osvježenje, a klima joj se činila vrlo prigodnom za tako nešto. Pas je također ostao iznenađen jer očito nije u svom životu imao puno bliskih susreta s ovom slatkom životinjom. Pogledajte reakciju i pokušaje čovjeka da koalu natjera da izađe iz njegovog automobila:

Mnogi će se složiti da su koale izuzetno slatke životinje, a čak se niti čovjek u ovom videu nije mogao suzdržati da je pokoji put pomazi po glavi. Međutim, unatoč tome, koala jednostavno nije htjela napustiti auto. Kada bi čovjek otvorio vrata s jedne strane auta, ona bi otišla na drugu stranu, a kada bi onda došao s te druge strane, ona bi se pomjerila u prednju stranu auta.

Video je na kraju ispao izuzetno simpatičan, a na opće oduševljenje vlasnika automobila, koala je naposljetku ipak izašla i popela se na obližnje drvo te je čovjeku laknulo. Ako znate nekoga kome bi ovaj video mogao biti simpatičan kao što je to bio nama, slobodno ga podijelite s tom osobom jer garantirano ćete joj izmamiti osmijeh na lice.

To Top

Prije nego što nas napustite...