Viralno

Pogledate smiješnu reakciju bebe nakon što je prvi put probala sladoled u svom životu!

Svi mi volimo sladoled. Vrlo vjerojatno se ne sjećamo kada smo ga prvi put probali i kojeg je okusa bio, ali nije nam niti bitno jer radi se o poslastici koju će malo tko odbiti. Međutim, malena djevojčica iz videa uvijek će znati kada ga je probala po prvi puta jer njezini su roditelji taj trenutak ovjekovječili videom koji su se odlučili podijeliti i s nama. Zaista im možemo zahvaliti na tome jer video nas je u par sekundi uspio razveseliti i nasmijati. Pogledajte stoga kako izgleda prvo kušanje sladoleda za našu malenu junakinju iz videa:

Sama reakcija nakon što je po prvi puta okusila sladoled bila je presmiješna nakon što je širom otvorila oči, no ono najsmješnije tek je uslijedilo. Iako se radi o hladnom sladoledu, ona je s obje ruke odlučila zgrabiti ga i i uzeti još jedan velik zalogaj što ja nasmijalo njezine roditelje, ali i sve nas koji smo taj video pogledali. Očito joj nije smetala hladnoća sladoleda, a ono što nas i neke osobe koje su odvojile trenutak komentirati ovaj video zanima je kako će ona reagirati kada jednog dana vidi ovaj video i shvati da je zapravo bila popularna zbog ovoga.

Ostali komentari na ovaj video na YouTubeu također su poprilično duhoviti, a daju jednu dimenziju više njegovoj duhovitosti. Ako znate nekoga tko voli djecu i njihove šašave reakcije, podijelite ovaj video s njima jer zasigurno ćete ih nasmijati i razveseliti.

To Top

Prije nego što nas napustite...