Viralno

Dadilja svojim nesebičnim potezom spasila život djevojčici koju je čuvala

dadiljina donacija

Dvadesetdvogodišnja Kiersten Miles iz New Jerseya, dok je radila kao dadilja za obitelj Georgea i Farre Rosko, pokazala je iznimnu dozu humanosti koja će je zauvijek spojiti s tom obitelji. Kiersten, koja je tražila posao dadilje kako bi pokrila vlastite financijske obveze tijekom studija, postala je nezamjenjiv član obitelji u teškim trenucima.

Kad je devet mjeseci staroj Taliji dijagnosticirana bilijarna atrezija, ozbiljna bolest jetre koja zahtijeva hitan medicinski tretman, obitelj Rosko se suočila s izazovima koje nisu mogli sami svladati. Kiersten Miles, iako je radila tek tri tjedna kao dadilja, odlučila je poduzeti nevjerojatan korak. Nesebično je odlučila donirati dio svoje jetre kako bi pomogla malenoj Taliji, kojoj liječnici nisu predviđali drugi rođendan, ukoliko ostane bez donacije odgovarajućeg donora.

Kiersten je prihvatila i sve ono što dolazi s donacijom tog tipa, a to uključuje dug oporavak i svojevrsni rizik tijekom same operacije.

Ova nesebična gesta nadilazi uobičajene odnose između dadilje i obitelji koju čuva. Kiersten nije samo pružila skrb i ljubaznost, već je postala heroj obitelji Rosko, spašavajući život njihovoj voljenoj djevojčici. Hrabrost i humanost ove mlade djevojke inspiriraju nas da razmišljamo o snazi dobrote i empatije čak i u trenucima kad nam se životne okolnosti čine najtežima. Ova priča služi kao podsjetnik na to kako mali trenuci ljubaznosti mogu imati ogroman utjecaj na ljudske sudbine.

To Top