Viralno

Odličan trik koji morate isprobati ako nećete biti doma par dana!

novčić u čaši

Jednostavan, ali izuzetno koristan trik za provjeru eventualnih nestanaka struje dok niste kod kuće jest stavljanje novčića u čašu vode, a zatim stavljanje čaše u zamrzivač. Iako mnogima možda nije jasno kakve to ima veze s nestancima struje, sve je objašnjeno u ovom videu:

Kako biste primijenili ovu metodu, stavite novčić na vrh leda u čaši vode i zatim smjestite čašu u zamrzivač. Kada se voda smrzne, novčić će biti smješten na vrhu leda. Ako dođe do prekida struje dok niste kod kuće, a zatim ponovnog uspostavljanja napajanja, novčić će pasti na dno čaše. Na taj način, kada se vratite, možete vizualno provjeriti je li došlo do prekida struje i koliko je trajao, samo pogledavši položaj novčića u zamrznutoj vodi.

O dodatnim razlozima ove metode možete saznati detalje u videu. Naravno, nestanci struje mogu biti bitni mnogima, pa je tako ova jako jednostavna ideja vrlo privlačan trik. Ono što ga čini još privlačnijim je činjenica da bi ga svatko mogao iskoristiti jer zaista nije potrebno puno truda ili materijala kako bi se kreirao.

Ako znate nekoga kome bi se svidio ovaj trik, podijelite video s njima i pomozite im kako da otkriju je li bilo nestanaka struje dok nisu bili doma!

To Top