Viralno

Nije dr. Dolittle, ali komunicira sa životinjama. Pogledajte slatki video!

Gotovo svaki video koji sadrži neku slatku životinju i koji postavite na platformu kao što je YouTube ima velike šanse postati viralan. Svjedoci smo tako raznih video uradaka tog tipa na dnevnoj bazi, a onaj koji je danas označen viralnim uključuje malenu janjad i gospodina koji će pokušati komunicirati s njom. Naravno, kada kažemo komunicirati šalimo se jer to je nemoguće, no unatoč tome na jedan šaljiv način možemo reći da je uspio u svome naumu. Pogledajte zašto:

U videu vidimo kako su maleni janjići gledali u njega i kao da su čekali da progovori. Nakon što se oglasio poput njih, svi su sinkronizirano odgovorili na isti način te ovaj video učinili izuzetno simpatičnim. Kao i uvijek, čitanje komentara dalo nam je jednu dodatnu draž jer smo naišli na velik broj zaista duhovitih.

Jedan od njih ističe kako, iako je ovaj čovjek vrlo vjerojatno navikao na to, i dalje ne može zadržati svoj smijeh koji mu ove malene životinje priušte svojim glasanjem. Drugi pak pronalazi jako simpatičnim maleno janje koje se oglasilo i drugi put kao da mu nije bilo dosta ove igre koju igra s gospodinom iz videa. velika većina ostalih jednostavno ističe kako su ove malene životinjice slatke i lijepo je vidjeti količinu ljubavi koja postoji na jednom mjestu kao što je ovaj video.

Ako znate nekoga kome bi se ovaj video također mogao svidjeti, preporučite ga toj osobi jer jednostavno ovakve stvari su stvorene za dijeljenje s dragim osobama!

To Top

Prije nego što nas napustite...