Viralno

“Kada ste prekvalificirani za posao” – pogledajte video koji je zaludio internet!

Video koji je apsolutno zaludio internet nakon što je postavljen na YouTube nosi naslov: “When you’re overqualified for the job”, što u prijevodu znači “Kada ste prekvalificirani za posao”. Radi se o jednoj priredbi za djecu u Japanu gdje je bubnjar odjeven u popularnog lika iz dječjih crtića u toj zemlji koji nosi ime Nyango Star. Na toj priredbi pjevala se jedna dječja pjesmica, a bubnjar je, malo je reći, zaista bio prekvalificiran za posao. Pogledajte kako je odradio svoj zadatak:

Ne samo da je svoj dio pjesme odsvirao na bubnjevima, već je pokazao jednu izuzetno visoku dozu vještine na koju su netom nakon pojave ovog videa reagirali i neki bubnjari te pohvalili njegovo znanje. Ipak, teško se oteti dojmu i jednostavno ne nasmijati kada vidimo kako to sve čini u kostimu. Uz to, mnogi su složni da mu upravo taj kostim jako otežava sviranje što znači da se još više radi o jako vještom bubnjaru.

Prava je šteta što tijekom ovog videa niti jednom nemamo priliku vidjet djecu i njihove reakcije na način kako bubnjar njihovu pjesmicu čini još boljom.

Ako znate nekoga kome bi se ovaj video mogao svidjeti ili pak osobu koja je također vješta s bubnjevima, podijelite ovaj video s njom i čujte što ona kaže. Garantiramo vam da će biti impresionirana vještinom ovog kostimiranog bubnjara.

To Top

Prije nego što nas napustite...