Viralno

Ovaj učenik je primijetio čudno ponašanje vozačice autobusa i tako spasio 30 života

Kad šaljemo našu djecu u školu, imamo povjerenja u ljude koji rade u školi i za školu. Očekujemo da će naša djeca biti sigurna i da im se ništa loše neće dogoditi. No, nekad to ipak ne ispadne baš tako.

Roditelji dječaka Troya Lune, kao i većina drugih roditelja, naučili su ga osnove sigurnosti. Naučili su ga da ne vjeruje odraslim osobama čak ni ako su stalno oko njega i da odmah prijavi policiji osobu za koju misli da se čudno ponaša u blizini djece. Njegovi roditelji su se nadali da to nikad neće morati uistinu primijeniti, ali nažalost bili su u krivu.

Svakog jutra Troy bi išao školskim autobusom u školu kao i puno druge djece. No, jednog je jutra primijetio nešto drugačije i čudno. Kad su se vrata autobusa otvorila, zapuhao ga je neobičan miris kojeg nije poznavao, a uz to vozačica Caroline Denise Ray se čudno ponašala.

Dok je vozila autobus prelazila je u susjednu traku, a u jednom trenutku je tako jako zakočila da su neka djeca poletjela sa sjedala. Većini djece je to bilo jako smiješno, ali Troy je shvatio da su zapravo u opasnosti.

Odmah je nazvao policiju i rekao im da vozačica autobusa neoprezno vozi i da čudno priča. Policijski je auto zatim presreo autobus, vozačica se pokušala braniti, no policija je obavila pretragu i pronašla drogu.

Caroline je izgubila posao, optužena je za vožnju pod utjecajem droga i ugrožavanje djece. Osim toga, škola razmišlja o prekidu ugovora s tom autobusnom tvrtkom.

Svi su jako zadivljeni Troyem i njegovim mudrim potezom, te su mu iz škole zahvalili što se brinuo za svu djecu.

Izrazito je pohvalno što je tako mlad dječak reagirao na tako mudar i odgovoran način.

Pogledajte video i podijelite ga s prijateljima:

To Top

Prije nego što nas napustite...