Viralno

Suprug je napustio ženu nakon što je dobila teške opekline na licu i tijelu, ali nije očekivao njen povratak

Suprug je napustio svoju ženu nakon što je doživjela tešku nesreću u kojoj je zadobila opekline na licu i tijelu, no ona se vratila.

2016. godine Courtney Waldon doživjela je nesreću. Na kampiranju joj je vatra zahvatila odjeću i strašno je ozlijedila.

Mlada majka, koja je u to vrijeme imala samo 27 godina, zadobila je opekline na 40% svog lica i tijela. Courtney je prošla nekoliko zahvata presađivanja kože, sedam operacija te je 51 dan provela na intenzivnoj njezi za žrtve požara. Liječnici su procijenili da će trebati još 12 operacija kroz sljedeće dvije godine.

Samo dva tjedna nakon što je otpuštena iz bolnice, muž je napustio nju i njezinu četverogodišnju kćer Caroline. Mlada majka nije imala nikakva primanja, a s obzirom na to da je zadobila teške i potencijalno trajne ozljede na rukama, možda više nikad neće ni moći raditi.

Liječnički računi su se gomilali pa je Courtney bila prisiljena napustiti svoju kuću i tako su ona i Caroline postale beskućnice.

No, kad je crkva i zajednica čula za ovu tužnu priču, odlučili su djelovati i učiniti nešto nezamislivo za ovu majku i njenu kćer. Njihovo je divno djelo vratilo vjeru u ljude.

Pogledajte video kako bi saznali više o ovoj nevjerojatnoj priči, a Courtney trenutno prima novčane donacije preko GoFundMe stranice.

Vrh

Prije nego što nas napustite...