Viralno

Pogledajte kako dva zečića preslatko uživaju u lubenici

Ponekad viralni video uradak ne mora sadržavati neku kompliciranu radnju, preokret ili nesvakidašnju situaciju da bi postao popularan. Ponekad je dovoljno da bude sladak, a onaj koji vam donosimo to definitivno jest. Glavni razlog tome je činjenica da se u njemu nalaze dva malena i slatka zečića, od kojih je jedan bijele, a drugi crne boje. I dok bi oni sami po sebi bili već lijep prizor za sve ljubitelje slatkih životinja, u ovom videu možemo vidjeti kako slasno jedu lubenicu. Čine to zajedno, a razini slatkoće videa definitivno doprinosi i činjenica kako su oba zečića crvena oko usta dok neumorno žvaču komadiće lubenice. Pogledajte preslatki video o kojem je riječ:

Kada posjedujete neku slatku životinju, snimite je i gotovo garantirano ćete imati viralni video. To je recept koji funkcionira već dugo vremena, a ova dva zečića definitivno nisu izuzetak. Komentari na ovaj video također su vrijedni čitanja, a najbolji od njih kaže kako bi netko trebao spasiti vlasnika zečeva jer njihova slatkoća bi ga mogla ubiti. Većina se slaže i kako su upravo njihova zamrljana lica najbolji dio cijelog videa, a jedan od ljudi koji ga je pogledao kaže kako prvi put vidi da sol i papar jedu lubenicu, referirajući se na boje zečića.

Ako znate nekoga tko uživa gledajući video uratke slatkih životinjica, ovaj mu video morate definitivno pokazati i uljepšati mu dan kao što je on to učinio nama!

To Top

Prije nego što nas napustite...