Viralno

Pogledajte slatku reakciju majmuna nakon što ga je zbunio magični trik

Velik broj ljudi voli trikove. Iako znamo da nije riječ o pravoj magiji, neke od njih ne možemo objasniti i zato su nam jako privlačni i zanimljivi. Međutim, ponekad na isti način možemo trikovima zbuniti i životinje. Jedna od njih koja će definitivno pokazati najbolju reakciju je majmun. Ova slatka životinja definitivno po svojim reakcijama podsjeća na čovjeka što ih čini puno duhovitijim.

Upravo se tako jedan mladić u zoološkom vrtu odlučio majmunu pokazati jednostavan trik. U ruci je držao nekakav predmet koji nalikuje listu drveta, a zatim je drugom rukom učinio da on “nestane”. Iako nam je sasvim jasno da ga je samo prebacio u drugu ruku, majmun to nije shvatio i njegova reakcija apsolutno je oduševila. Naravno, trik tu nije stao, nakon što je predmet nestao, on se ponovno pojavio u ruci što je natjeralo majmuna na još jednu sjajnu reakciju. Pogledajte ih i nasmijte se s nama:

Još jedna izuzetno smiješna stvar u ovom videu je što vidimo majmuna kako se vrti i gleda oko sebe, a pritom vrlo vjerojatno gleda nalazi li se netko od njegovih prijatelja oko njega ili je pak jedini svjedočio magiji. Na njegovu žalost, nije bilo drugih majmuna oko njega pa je tako sam morao svjedočiti triku koji mu je bio prikazan.

Ako znate nekoga tko voli ovakve snimke slatkih životinja i njihovih urnebesnih reakcija, podijelite ovaj video s tom osobom jer ćete je garantirano nasmijati i uljepšati joj dan kao što je ovaj video to učinio nama!

To Top