Viralno

Misteriozni čovjek spasio mu život, a zatim – nestao! Pogledajte bizarni video

Na platformama kao YouTube zaista nikada neće ponestati bizarnih videa. I dok su neki od njih zastrašujući te nisu baš za svakoga, onaj koji smo vam odlučili prenijeti to ipak nije. Radi se o videu u kojem su mnogi nakon gledanja prvo pomislili na to kako anđeli čuvari zaista postoje, a čovjek iz videa definitivno ima razloga doći do tog zaključka.

Naime, u videu vidimo kako gospodin završava s poslom te za sobom posprema stvari koje je prodavao, a izložene su na ulici uz samu cestu. Zatim tom cestom prolazi stariji gospodin i zasad se ništa u videu ne čini čudnim. Međutim, prolaznik usputno odlučuje dodirnuti prodavača po ramenu kao da mu se želi obratiti, no nakon dodira nastavlja hodati. Upravo u trenutku kada se prodavač okrene kako bi vidio tko ga je dirnuo, cestom nailazi vozilo čija se željezna vrata nekontrolirano otvaraju.

Upravo u tom trenutku mnogi su došli do zaključka da je prolaznik bio prodavačev anđeo čuvar. Naravno, glavni razlog tome je činjenica da kada prolaznik ne bi dodirnuo prodavača, prodavač bi vrlo vjerojatno teško stradao od vrata koja su se otvorila na vozilu. Pogledajte na videu kako je sve to izgledalo:

Da stvar bude još čudnija, prodavač je u intervjuu pričao o situaciji snimljenoj kamerom te rekao kako je samo osjetio dodir na ramenu, ali nije vidio nikoga u ulici te se iznenadio nakon što je uočio prolaznika na snimci.

Ovo je jedan zaista interesantan video koji je mnoge ostavio u čudu i na koji još uvijek nemamo potpuno smislen odgovor!

To Top