Viralno

Sjećate li se ovog? Reakcija dobitnika jackpot izvlačenja od 1.000.000 kuna!

jackpot reakcija

Mnogi od nas vole ponekad uplatiti neki loto listić u želji za osvajanjem velikog dobitka. No, dobiti na lotu daleko je od lakog zadatka jer šanse u korist igrača i nisu baš sjajne. Ipak, neki sretnici u tome budu uspješni jer ne mora uvijek biti riječ o pogođenoj “sedmici”. Značajan dobitak moguće je ostvariti i s nekoliko pogođenih brojeva.

Jedan video koji je prošao “ispod radara” prošle godine prikazuje nevjerojatnu situaciju u kojoj je gospodin pod imenom Dejan imao priliku okušati sreću na kolu Hrvatske Lutrije kako bi osvojio neku vrijednu nagradu. Na tom kolu, među mnogim poljima, jedno se isticalo – jackpot vrijedan 1.000.000 kuna. Bila je riječ o igri pod imenom Druga šansa, a u njoj sudjeluju sretni igrači koji su prethodno odigrali loto igru Hrvatske Lutrije, Loto 7. Jedino pravilo kod vrtnje ovog kola sreće je da ono mora napraviti minimalno jedan cijeli krug, a zatim igrač osvaja nagradu na kojoj se kolo zaustavi.

Kao što možete vidjeti u samom naslovu, Dejan je uspio doći upravo do glavnog dobitka koji iznosi 1.000.000 kuna! No, ono što je privuklo pažnju gledatelja i učinilo ovaj video posebno zabavnim jest čovjekova hladnokrvna reakcija nakon što je shvatio da je osvojio milijunsku nagradu. U trenutku kada se kolo zaustavilo i označilo jackpot polje, njegova izraz lica ostao je gotovo nepromijenjen, bez vidljivih emocionalnih reakcija. Dok su mnogi očekivali vrištanje, skakanje od sreće ili barem ogroman osmijeh, on je ostao iznenađujuće miran. Gledatelji su bili oduševljeni njegovom nesvakidašnjom reakcijom, a odlučili smo vam ponovno prenijeti taj sjajni video. Dejanov dobitak i “reakciju” možete vidjeti odmah na startu videa:

Možemo samo pretpostaviti da je ovakav nedostatak reakcije mogao biti rezultat potpunog šoka i nevjerice. Osvojiti milijunsku nagradu nakon druge šanse na lotu nije svakodnevna pojava, a možda se čovjek jednostavno nije mogao nositi s neočekivanom situacijom koja mu se dogodila.

No, bez obzira na razlog njegove hladnokrvne reakcije, video bi trebao donijeti osmijeh mnogim ljudima i postati simpatičan podsjetnik da sreća dolazi u različitim oblicima, a ljudske reakcije na nju su često nepredvidive. Ponekad, najnevjerojatniji trenuci života donose najnevjerojatnije reakcije.

U svakom slučaju, ovaj video nas može podsjetiti i da je život pun iznenađenja i da ponekad vrijedi pokušati predvidjeti loto brojeve, iako šanse definitivno nisu na našoj strani.

To Top