Viralno

Svizac krade usjeve, a zatim ih jede pred zaštitnom kamerom. Pogledajte frajerskog svisca!

Svizac krade hranu pred kamerom

Jeff Permar je farmer koji se time bavi već više od 20 godina. Kako kaže, vrlo je uspješan u svom poslu, a iz godine u godinu se susretao s različitim nametnicima i životinjama koje jedu njegove usjeve. Naravno, to zna biti problem pa je odlučio postaviti kameru u svoj vrt u nadi da će vidjeti što se točno u njemu odvija.

Ta se odluka pokazala dobrom, a kamera je ulovila i počinitelja. Bio je to svizac. Međutim, ovo nije bilo kakav svizac, već svizac pun samopouzdanja. Naime, Chunk, kako mu je Jeff dao ime, ukrast će neki od usjeva, a zatim doći pred kameru kako bi ga vlasnik vidio dok jede. Pogledajte kako to izgleda:

Ova je smiješna priča brzo postala viralna, a Jeff kaže kako je odmah postao zaljubljen u Chunka. Sada mu dopušta da uzima što god želi iz njegovog vrta te mu ne smeta što jede njegove usjeve. Štoviše, kaže kako će mu uskoro izgraditi i posebni vrt u koji će moći ući kad želi te uzeti što god mu padne na pamet. Ne treba niti isticati kako je brzo Chunk postao viralan i koliko je ljudi nasmijao svojim ponašanjem. Iako nije svjestan što je kamera i činjenice da ga Jeff gleda, ponaša se kao da sve to radi planski te ga to čini još smješnijim, uz njegovo glasno mljackanje.

Ako znate nekoga tko voli nestašne životinje, definitivno mu pošaljite ovaj video jer će tu osobu garantirano nasmijati!

To Top

Prije nego što nas napustite...