Viralno

Meteorologinja nije dopustila da je tehnička poteškoća omete, već je zavladala situacijom – pogledajte kako!

Viralno-meteorologinja

Meteorologinja Jennifer McDermed iz televizijske kuće Fox 9 KMSP našla se u smiješnoj situaciji u eteru zbog tehničkog problema, dok je iznosila vremensku prognozu za područje Minneapolisa. Taj je tehnički problem izazvao da se iza nje slike ponavljaju pa se tako višestruko pokazala na malim ekranima. U videu koji je postao viralan, McDermed je i sama iznenađena novonastalom situacijom, a kroz smijeh je počela govoriti da ne zna što se događa. Pogledajte video:

Situacija može biti prilično neugodna za voditelje kada se ovako nešto dogodi u eteru, ali umjesto da to pokuša izbjeći ili potpuno ignorirati, Jennifer je odmah prihvatila to što se događa kao šalu. Kroz smijeh je pitala svoje gledatelje žele li jednu Jennifer, dvije Jennifer Ili tri, a to je nasmijalo i njezine kolege.

Svi su se na setu, zbunjeni situacijom, počeli šaliti s Jennifer kada su vidjeli na koji način je prihvatila ovu tehničku grešku. Možemo se složiti da je sasvim pohvalan način na koji je ova voditeljica ovladala situacijom koja ju je zadesila na televiziji uživo. Bez imalo panike i posezanja za objašnjenjima, prihvatila je sve kao jednu zabavnu anegdotu i upravo zato je njezina reakcija postala viralna u jako kratkom roku.

To Top

Prije nego što nas napustite...